logging-log4net-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nicko Cadell" <ni...@neoworks.com>
Subject RE: log4net not logging in web services
Date Sun, 13 Nov 2005 19:43:16 GMT
If an error is encountered you will need to enable log4net internal
debugging to see it.
http://logging.apache.org/log4net/release/faq.html#internalDebug

Nicko 

> -----Original Message-----
> From: pondugud@genco.com [mailto:pondugud@genco.com] 
> Sent: 10 November 2005 17:32
> To: log4net-user@logging.apache.org
> Subject: log4net not logging in web services
> 
> Hello,
> 
> I am able to log messages on one pc (XP prof) from a .net web 
> service with out any issues to any directory (provided I give 
> permissions ASPNET user).
> But when I move the same code to another pc (XP prof), it 
> does not even create the log file (either in the 
> Inetpub\wwwroot\ or any other direcotry).
> 
> I gave full control permissions to ASPNET and NETWORKSERVICES 
> accounts to the directory where the logs files should write.
> 
> Any ideas? Appreciate your help.
> 
> Thanks,
> Prasad Pondugula
> 
> CONFIDENTIALITY NOTICE: This e-mail message, including any 
> attachments, is for the sole use of the intended recipient(s) 
> and may contain confidential and privileged information. Any 
> unauthorized review, use, disclosure of distribution is 
> prohibited.  If you are not the intended recipient, please 
> contact the sender by reply e-mail and destroy all copies of 
> the original message.
> 
> 
> 
> 
> 

Mime
View raw message