logging-log4net-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ron Grabowski <rongrabow...@yahoo.com>
Subject Re: Can't get logging output
Date Mon, 04 Jul 2005 01:03:11 GMT
Where is your log4net.config file? If should be in the same folder as
web.config. An alternative to using an attribute to configure log4net
is to call the static Configure method yourself. This is how I
configure log4net when using it with Asp.Net:

http://tinyurl.com/854gb
http://www.mail-archive.com/log4net-user%40logging.apache.org/msg01960.html


--- John Livermore <jlivermore@bigwaveprojects.com> wrote:

> I am not able to get logging output in my ASP.NET web application.  I
> am
> using Log4Net 1.2.9.0, ASP.NET 1.1, Windows XP.
> 
> I am trying to get output when I hit this line of code...
> 	log.Info("hello world");
> 
> My AssemblyInfo.cs contains...
> [assembly:
> log4net.Config.XmlConfigurator(ConfigFile="Log4Net.config",
> Watch=true)]
> 
> My Log4Net.config file contains...
> 	<log4net>
> 		<appender name="TraceAppender"
> type="log4net.Appender.TraceAppender">
> 			<layout type="log4net.Layout.PatternLayout">
> 				<param name="ConversionPattern"
> value="%d{yyyy/MM/dd|HH:mm:ss.ff}|%t|%-5p|%-20c{2}|%x|%m%n" />
> 			</layout>
> 		</appender>
> 		<root>
> 			<level value="INFO" />
> 			<appender-ref ref="TraceAppender" />
> 		</root>
> 	</log4net>
> 
> 'Everyone' has full access to the root of my hard drive, so I don't
> believe
> it is a security issue.
> 
> I turned debugging on and this is the output I receive (slightly
> formatted
> for clarity)...
> 
> =================================
> log4net: log4net assembly [log4net, Version=1.2.9.0, Culture=neutral,
> PublicKeyToken=b32731d11ce58905]. Loaded from
> [c:\windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322\temporary asp.net
>
files\root\3236e31e\31083b00\assembly\dl2\b2fca915\00a2828d_e02dc501\log4net
> .dll]. (.NET Runtime [1.1.4322.2032] on Microsoft Windows NT
> 5.1.2600.0)
> 
> log4net: DefaultRepositorySelector: defaultRepositoryType
> [log4net.Repository.Hierarchy.Hierarchy]
> 
> log4net: DefaultRepositorySelector: Creating repository for assembly
> [BigWave, Version=1.0.2009.17128, Culture=neutral,
> PublicKeyToken=null]
> 
> log4net: DefaultRepositorySelector: Assembly [BigWave,
> Version=1.0.2009.17128, Culture=neutral, PublicKeyToken=null] Loaded
> From
> [c:\windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322\temporary asp.net
>
files\root\3236e31e\31083b00\assembly\dl2\3fefaf7e\2043be0a_1b7fc501\bigwave
> .dll]
> 
> log4net: DefaultRepositorySelector: Assembly [BigWave,
> Version=1.0.2009.17128, Culture=neutral, PublicKeyToken=null] does
> not have
> a RepositoryAttribute specified.
> 
> log4net: DefaultRepositorySelector: Assembly [BigWave,
> Version=1.0.2009.17128, Culture=neutral, PublicKeyToken=null] using
> repository [log4net-default-repository] and repository type
> [log4net.Repository.Hierarchy.Hierarchy]
> 
> log4net: DefaultRepositorySelector: Creating repository
> [log4net-default-repository] using type
> [log4net.Repository.Hierarchy.Hierarchy]
> =================================
> 
> Can you tell what the problem might be?
> 
> Thanks,
> John
> 
> 
> 


Mime
View raw message