logging-log4net-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "John Livermore" <jliverm...@bigwaveprojects.com>
Subject RE: Can't get logging output
Date Mon, 04 Jul 2005 18:09:50 GMT
I have it working now.  Thanks for the help.

John 

-----Original Message-----
From: Ron Grabowski [mailto:rongrabowski@yahoo.com] 
Sent: Sunday, July 03, 2005 8:03 PM
To: Log4NET User
Subject: Re: Can't get logging output

Where is your log4net.config file? If should be in the same folder as
web.config. An alternative to using an attribute to configure log4net is to
call the static Configure method yourself. This is how I configure log4net
when using it with Asp.Net:

http://tinyurl.com/854gb
http://www.mail-archive.com/log4net-user%40logging.apache.org/msg01960.html


--- John Livermore <jlivermore@bigwaveprojects.com> wrote:

> I am not able to get logging output in my ASP.NET web application.  I 
> am using Log4Net 1.2.9.0, ASP.NET 1.1, Windows XP.
> 
> I am trying to get output when I hit this line of code...
> 	log.Info("hello world");
> 
> My AssemblyInfo.cs contains...
> [assembly:
> log4net.Config.XmlConfigurator(ConfigFile="Log4Net.config",
> Watch=true)]
> 
> My Log4Net.config file contains...
> 	<log4net>
> 		<appender name="TraceAppender"
> type="log4net.Appender.TraceAppender">
> 			<layout type="log4net.Layout.PatternLayout">
> 				<param name="ConversionPattern"
> value="%d{yyyy/MM/dd|HH:mm:ss.ff}|%t|%-5p|%-20c{2}|%x|%m%n" />
> 			</layout>
> 		</appender>
> 		<root>
> 			<level value="INFO" />
> 			<appender-ref ref="TraceAppender" />
> 		</root>
> 	</log4net>
> 
> 'Everyone' has full access to the root of my hard drive, so I don't 
> believe it is a security issue.
> 
> I turned debugging on and this is the output I receive (slightly 
> formatted for clarity)...
> 
> =================================
> log4net: log4net assembly [log4net, Version=1.2.9.0, Culture=neutral, 
> PublicKeyToken=b32731d11ce58905]. Loaded from 
> [c:\windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322\temporary asp.net
>
files\root\3236e31e\31083b00\assembly\dl2\b2fca915\00a2828d_e02dc501\log4net
> .dll]. (.NET Runtime [1.1.4322.2032] on Microsoft Windows NT
> 5.1.2600.0)
> 
> log4net: DefaultRepositorySelector: defaultRepositoryType 
> [log4net.Repository.Hierarchy.Hierarchy]
> 
> log4net: DefaultRepositorySelector: Creating repository for assembly 
> [BigWave, Version=1.0.2009.17128, Culture=neutral, 
> PublicKeyToken=null]
> 
> log4net: DefaultRepositorySelector: Assembly [BigWave, 
> Version=1.0.2009.17128, Culture=neutral, PublicKeyToken=null] Loaded 
> From [c:\windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322\temporary asp.net
>
files\root\3236e31e\31083b00\assembly\dl2\3fefaf7e\2043be0a_1b7fc501\bigwave
> .dll]
> 
> log4net: DefaultRepositorySelector: Assembly [BigWave, 
> Version=1.0.2009.17128, Culture=neutral, PublicKeyToken=null] does not 
> have a RepositoryAttribute specified.
> 
> log4net: DefaultRepositorySelector: Assembly [BigWave, 
> Version=1.0.2009.17128, Culture=neutral, PublicKeyToken=null] using 
> repository [log4net-default-repository] and repository type 
> [log4net.Repository.Hierarchy.Hierarchy]
> 
> log4net: DefaultRepositorySelector: Creating repository 
> [log4net-default-repository] using type 
> [log4net.Repository.Hierarchy.Hierarchy]
> =================================
> 
> Can you tell what the problem might be?
> 
> Thanks,
> John
> 
> 
> 




Mime
View raw message