logging-log4net-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kremer, Mark" <MKre...@zolldata.com>
Subject RE: Changes in 1.2.9 for log4net.Appender.RemotingAppender and log4net.Appender.SMTPAppender
Date Mon, 13 Jun 2005 19:29:40 GMT
That did it - thank you!
Mark

-----Original Message-----
From: Nicko Cadell [mailto:nicko@neoworks.com]
Sent: Monday, June 13, 2005 1:20 PM
To: Log4NET User
Subject: RE: Changes in 1.2.9 for log4net.Appender.RemotingAppender and
log4net.Appender.SMTPAppender


There were a number of breaking changes in 1.2.9

http://logging.apache.org/log4net/release/release-notes.html#1.2.9

In your config file "log4net.spi.LevelEvaluator" needs to be updated to
"log4net.Core.LevelEvaluator".

Not exactly to sure about the first couple of errors, but it looks like
you may have a <configuration> element inside the <log4net> element,
which is invalid. You may want to post you config file for us to have a
look.

Cheers,

Nicko

> -----Original Message-----
> From: Kremer, Mark [mailto:MKremer@zolldata.com] 
> Sent: 13 June 2005 19:57
> To: Log4NET User
> Subject: RE: Changes in 1.2.9 for 
> log4net.Appender.RemotingAppender and log4net.Appender.SMTPAppender
> 
> Here's the output:
> 
> log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Cannot find Property 
> [configuration] to set object on 
> [log4net.Repository.Hierarchy.Hierarchy]
> log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Cannot find Property 
> [configuration] to set object on 
> [log4net.Repository.Hierarchy.Hierarchy]
> log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Failed to find type 
> [log4net.spi.LevelEvaluator]
> System.TypeLoadException: Could not load type 
> [log4net.spi.LevelEvaluator]. Tried assembly [log4net, 
> Version=1.2.9.0, Culture=neutral, 
> PublicKeyToken=b32731d11ce58905] and all loaded assemblies
>    at log4net.Util.SystemInfo.GetTypeFromString(Assembly 
> relativeAssembly, String typeName, Boolean throwOnError, 
> Boolean ignoreCase)
>    at log4net.Util.SystemInfo.GetTypeFromString(String 
> typeName, Boolean throwOnError, Boolean ignoreCase)
>    at 
> log4net.Repository.Hierarchy.XmlHierarchyConfigurator.CreateOb
> jectFromXml(XmlElement element, Type defaultTargetType, Type 
> typeConstraint) log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: 
> Failed to find type [log4net.spi.LevelEvaluator]
> System.TypeLoadException: Could not load type 
> [log4net.spi.LevelEvaluator]. Tried assembly [log4net, 
> Version=1.2.9.0, Culture=neutral, 
> PublicKeyToken=b32731d11ce58905] and all loaded assemblies
>    at log4net.Util.SystemInfo.GetTypeFromString(Assembly 
> relativeAssembly, String typeName, Boolean throwOnError, 
> Boolean ignoreCase)
>    at log4net.Util.SystemInfo.GetTypeFromString(String 
> typeName, Boolean throwOnError, Boolean ignoreCase)
>    at 
> log4net.Repository.Hierarchy.XmlHierarchyConfigurator.CreateOb
> jectFromXml(XmlElement element, Type defaultTargetType, Type 
> typeConstraint) log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: 
> Failed to create object to set param: evaluator log4net:ERROR 
> [SmtpAppender] Appender [SMTPAppender] is Lossy but has no 
> Evaluator. The buffer will never be sent!
> 'log4net_prototype.exe': Loaded 
> 'c:\windows\assembly\gac\system.data\1.0.5000.0__b77a5c561934e
> 089\system.data.dll', No symbols loaded.
> 'log4net_prototype.exe': Loaded 
> 'c:\windows\assembly\gac\system.enterpriseservices\1.0.5000.0_
> _b03f5f7f11d50a3a\system.enterpriseservices.dll', No symbols loaded.
> 'log4net_prototype.exe': Loaded 
> 'c:\windows\assembly\gac\system.enterpriseservices\1.0.5000.0_
> _b03f5f7f11d50a3a\system.enterpriseservices.thunk.dll', No 
> symbols loaded.
> log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Failed to create 
> object to set param: evaluator log4net:ERROR [SmtpAppender] 
> Appender [SMTPAppender] is Lossy but has no Evaluator. The 
> buffer will never be sent!
> log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Failed to find type 
> [log4net.spi.LevelEvaluator]
> System.TypeLoadException: Could not load type 
> [log4net.spi.LevelEvaluator]. Tried assembly [log4net, 
> Version=1.2.9.0, Culture=neutral, 
> PublicKeyToken=b32731d11ce58905] and all loaded assemblies
>    at log4net.Util.SystemInfo.GetTypeFromString(Assembly 
> relativeAssembly, String typeName, Boolean throwOnError, 
> Boolean ignoreCase)
>    at log4net.Util.SystemInfo.GetTypeFromString(String 
> typeName, Boolean throwOnError, Boolean ignoreCase)
>    at 
> log4net.Repository.Hierarchy.XmlHierarchyConfigurator.CreateOb
> jectFromXml(XmlElement element, Type defaultTargetType, Type 
> typeConstraint) log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: 
> Failed to find type [log4net.spi.LevelEvaluator]
> System.TypeLoadException: Could not load type 
> [log4net.spi.LevelEvaluator]. Tried assembly [log4net, 
> Version=1.2.9.0, Culture=neutral, 
> PublicKeyToken=b32731d11ce58905] and all loaded assemblies
>    at log4net.Util.SystemInfo.GetTypeFromString(Assembly 
> relativeAssembly, String typeName, Boolean throwOnError, 
> Boolean ignoreCase)
>    at log4net.Util.SystemInfo.GetTypeFromString(String 
> typeName, Boolean throwOnError, Boolean ignoreCase)
>    at 
> log4net.Repository.Hierarchy.XmlHierarchyConfigurator.CreateOb
> jectFromXml(XmlElement element, Type defaultTargetType, Type 
> typeConstraint) log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: 
> Failed to create object to set param: evaluator log4net:ERROR 
> [RemotingAppender] Appender [RemotingAppender] is Lossy but 
> has no Evaluator. The buffer will never be sent!
> 'log4net_prototype.exe': Loaded 
> 'c:\windows\assembly\gac\system.runtime.remoting\1.0.5000.0__b
> 77a5c561934e089\system.runtime.remoting.dll', No symbols loaded.
> log4net:ERROR XmlHierarchyConfigurator: Failed to create 
> object to set param: evaluator log4net:ERROR 
> [RemotingAppender] Appender [RemotingAppender] is Lossy but 
> has no Evaluator. The buffer will never be sent!
> 
> -----Original Message-----
> From: Ron Grabowski [mailto:rongrabowski@yahoo.com]
> Sent: Monday, June 13, 2005 10:00 AM
> To: Log4NET User
> Subject: Re: Changes in 1.2.9 for 
> log4net.Appender.RemotingAppender and log4net.Appender.SMTPAppender
> 
> 
> Do you see any helpful debug messages when you turn on 
> log4net's internal debugging?
> 
> http://logging.apache.org/log4net/release/faq.html#internalDebug
> 
> http://tinyurl.com/a5l9n
> http://www.mail-archive.com/log4net-user%40logging.apache.org/
> msg01698.html
> 
> --- "Kremer, Mark" <MKremer@zolldata.com> wrote:
> 
> > > I upgraded from 1.2.8 to 1.2.9. This caused my remoting and smtp
> > email logging to stop working. It all compliles fine. Did 
> some of the 
> > xml configuration settings change?
> > > 
> > > 
> > > __________________________________________________
> > > 
> > > Mark Kremer                        
> > > User Interface Specialist                             
> > > ZOLL Data Systems (formerly Pinpoint Technologies)
> > > 			      
> > > 12202 Airport Way, Suite 300
> > > Broomfield, Colorado 80021
> > > 	 
> > > O (303) 801-1833
> > > F (303) 801-0001
> > > www.zolldata.com
> > > 
> > 
> 
> 

Mime
View raw message