logging-log4net-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Stefan Bodewig (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (LOG4NET-438) SmtpAppender not working
Date Mon, 30 Mar 2015 10:21:53 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/LOG4NET-438?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Stefan Bodewig resolved LOG4NET-438.
------------------------------------
    Resolution: Not a Problem

> SmtpAppender not working
> ------------------------
>
>                 Key: LOG4NET-438
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/LOG4NET-438
>             Project: Log4net
>          Issue Type: Bug
>          Components: Appenders
>    Affects Versions: 1.2.13
>         Environment: Windows 7, Visual Studio 2013, ASP.Net 4.5.2
>            Reporter: Jeff Armbruster
>            Priority: Blocker
>              Labels: newbie
>
> SendBuffer and SendEmail are never called.
> I've tried many different configurations.
> Here's my setup.
> My config:
>     <appender name="SmtpAppender" type="log4net.Appender.SmtpAppender">
>       <to value=""******** />
>       <from value="jeff@apexenergetics.com" />
>       <subject value="test logging message" />
>       <smtpHost value="smtp.gmail.com" />
>       <password value="*************** " />
>       <userName value="******" />
>       <authentication value="Basic" />
>       <locationInfo value="false" />
>       <port value="587" />
>       <enableSsl value="true" />
>       <bufferSize value="5" />
>       <lossy value="true" />
>       <layout type="log4net.Layout.PatternLayout">
>         <conversionPattern value="%newline%date [%thread] %-5level %logger [%property{NDC}]
- %message%newline%newline%newline" />
>       </layout>
>     </appender>
>     <root>
>       <level value="ALL" />
>       <appender-ref ref="SmtpAppender" />
>     </root>



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message