logging-log4net-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jeff Armbruster (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (LOG4NET-438) SmtpAppender not working
Date Thu, 21 Aug 2014 21:16:11 GMT
Jeff Armbruster created LOG4NET-438:
---------------------------------------

             Summary: SmtpAppender not working
                 Key: LOG4NET-438
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/LOG4NET-438
             Project: Log4net
          Issue Type: Bug
          Components: Appenders
    Affects Versions: 1.2.13
         Environment: Windows 7, Visual Studio 2013, ASP.Net 4.5.2
            Reporter: Jeff Armbruster
            Priority: Blocker


SendBuffer and SendEmail are never called.

I've tried many different configurations.

Here's my setup.



My config:

    <appender name="SmtpAppender" type="log4net.Appender.SmtpAppender">
      <to value=""******** />
      <from value="jeff@apexenergetics.com" />
      <subject value="test logging message" />
      <smtpHost value="smtp.gmail.com" />
      <password value="*************** " />
      <userName value="******" />
      <authentication value="Basic" />
      <locationInfo value="false" />
      <port value="587" />
      <enableSsl value="true" />
      <bufferSize value="5" />
      <lossy value="true" />
      <layout type="log4net.Layout.PatternLayout">
        <conversionPattern value="%newline%date [%thread] %-5level %logger [%property{NDC}]
- %message%newline%newline%newline" />
      </layout>
    </appender>


    <root>
      <level value="ALL" />
      <appender-ref ref="SmtpAppender" />
    </root>






--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message