logging-log4net-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dominik Psenner (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (LOG4NET-385) I consistently have entries written to logs, but inconsistently get mail from the SmtpAppender.
Date Wed, 07 Aug 2013 06:48:47 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/LOG4NET-385?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13731707#comment-13731707
] 

Dominik Psenner commented on LOG4NET-385:
-----------------------------------------

Hi Tom. Do you have any updates for us?
                
> I consistently have entries written to logs, but inconsistently get mail from the SmtpAppender.

> ------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: LOG4NET-385
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/LOG4NET-385
>             Project: Log4net
>          Issue Type: Bug
>          Components: Appenders
>    Affects Versions: 1.2.10
>         Environment: Windows 7
>            Reporter: Tom Jaeschke
>            Priority: Blocker
>
> I consistently have entries written to logs, but inconsistently get mail from the SmtpAppender.
Is there any reason for the SmtpAppender to be dropping records? I get flaky results without
regard to whether lossy is set to true or false. What may I do to troubleshoot? What are some
sources for this pain point?

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message