logging-log4net-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Stefan Bodewig (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (LOG4NET-180) SMTPAppender not sending all emails
Date Tue, 06 Sep 2011 08:52:09 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/LOG4NET-180?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Stefan Bodewig updated LOG4NET-180:
-----------------------------------

    Fix Version/s: 1.2 Maintenance Release

> SMTPAppender not sending all emails
> -----------------------------------
>
>                 Key: LOG4NET-180
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/LOG4NET-180
>             Project: Log4net
>          Issue Type: Bug
>          Components: Appenders
>    Affects Versions: 1.2.10
>         Environment: Windows XP with SP2, Visual Studio 2008 with SP1, C#, WCF
>            Reporter: Paul Speranza
>             Fix For: 1.2 Maintenance Release
>
>
> I have a WCF IIS service application. hardly any of my SMTP emails are getting sent out.
TO be sure that it isn't my SMTP server I created a console app that sends mail using System.Net.Mail
and it works every time. I only have log4net configured for SmtpAppender.
> Here is the config.
>   <log4net>
>     <appender name="SmtpAppender" type="log4net.Appender.SmtpAppender" >
>       <to value="to@email.com" />
>       <from value="from@email.com" />
>       <smtpHost value="127.0.0.1" />
>       <subject value="An exception occurred in Services." />
>       <layout type="log4net.Layout.PatternLayout">
>         <conversionPattern value="%date [%thread] %-5level %logger [%ndc] - %message%newline"
/>
>       </layout>      
>       <priority value="High" />
>     </appender>
>     <!--<root>
>       <level value="ALL" />
>       <appender-ref ref="SmtpAppender" />
>     </root>-->
>     <logger name="Services">
>       <level value="All" />
>       <appender-ref ref="SmtpAppender" />
>     </logger>
>   </log4net>
> PLUS 
> <section name="log4net" type="System.Configuration.IgnoreSectionHandler" />
> In my global asax I have
>     void Application_Start(object sender, EventArgs e) 
>     {
>         log4net.Config.XmlConfigurator.Configure();
>     }
> In my service implementation I have 
>     private static readonly log4net.ILog _Logger = log4net.LogManager.GetLogger("Services");
> Where I am telling log4net to do its  magic is
>         if (_Logger.IsErrorEnabled)
>             _Logger.Error(formattedException, exception);
> I have no idea what this could be. I am brand new to log4net also.
> Thnaks

--
This message is automatically generated by JIRA.
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message