logging-log4j-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matt Sicker <boa...@gmail.com>
Subject Re: Context-wide filter not working for me
Date Tue, 06 Dec 2016 20:18:38 GMT
Can you set status="debug" in your <configuration/> element? Also, did you
remember to add all the necessary annotations on your plugin along with
enabling annotation processing if needed?

On 6 December 2016 at 13:59, Guy Marom <marom.guy@gmail.com> wrote:

> Hello everyone,
>
> I have a problem with activating a context-wide filter. I created my own
> filter, made it inherit from *AbstractFilter* and then overridden the
> method
>
> public Result filter(LogEvent event)
>
> This method was never called so I decided to try with an existing filter,
> here's my config file:
>
> <configuration monitorInterval="5">
>   <!--<MetricWritingFilter />-->
>   <ThresholdFilter level="TRACE" onMatch="DENY" onMismatch="DENY"/>
>
>   <appenders>
>     <console name="stdout" target="SYSTEM_OUT">
>       <patternLayout pattern="%d{ABSOLUTE} %5p %c{1}:%L - %m%n"/>
>     </console>
>   </appenders>
>
>   <loggers>
>     <logger name="com.outbrain.test" level="info" />
>     <root level="error">
>       <!--<appenderRef ref="wfePartitionedJobAppender"/>-->
>       <appenderRef ref="stdout"/>
>     </root>
>   </loggers>
> </configuration>
>
>
> The filter works but when I put a breakpoint inside the ThresholdFilter
> class I see it doesn't stop in the method I mentioned earlier:
> [image: Inline image 1]
>
> Am I missing something here?
>
> Thanks,
> Guy Marom
>



-- 
Matt Sicker <boards@gmail.com>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message