logging-log4j-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nina Kumar (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (LOG4J2-1499) Logging is not working for EAR applications
Date Thu, 04 Aug 2016 17:40:20 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/LOG4J2-1499?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Nina Kumar updated LOG4J2-1499:
-------------------------------
    Summary: Logging is not working for EAR applications  (was: Logging not working for EAR
applications)

> Logging is not working for EAR applications
> -------------------------------------------
>
>                 Key: LOG4J2-1499
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/LOG4J2-1499
>             Project: Log4j 2
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.6.2
>            Reporter: Nina Kumar
>
> App server - Weblogic 12c.
> JDK-1.8
> Servlet 3.0
> deploy file - Enterprise Archive File (EAR)
> ear
>    lib
>        jar1.jar
>        jar2.jar
>     war
>        WEB-INF
>            classes
> We need log4j2.xml outside ear because we have to control log location and  level for
different env.
> 1. Web.xml is updated with log4j2.xml outside ear but in classpath. Logs are initialized
on application start but only classes in war are only getting logged not ear/lib jars classes.
> <listenerclass>org.apache.logging.log4j.web.Log4jServletContextListener</listener-class>
> <context-param>
> 		<param-name>log4jConfiguration</param-name>
> 		<param-value>config/myapp/myapp.log4j2.xml</param-value>
> </context-param>
> 2.Since option 1 didn't work  I have set isLog4jAutoInitializationDisabled in web.xml
so that I can initialize log4j within application. But it is not working. 
> I expected log4j2 not initialize on start up. But still log4j started up before application
gets started.
> 3. Logging is working only if I put Log4j2.xml(without filters) in war  web-inf/classes.
> 4. If I put filters like below in web-inf/classes/log4j2.xml log4j throw error in adminserver.log
> Below configuration filters causing problem on Log4j Initialization at start up. The
value will get loaded only after application starts.
> <Property name="LOG_LOCATION">$${sys:log4j.log.location}</Property>
>  <Property name="LOG_LEVEL">$${sys:log4j.log.level}</Property>
> I want option 1 to work. I tried all others because option 1 didn't work.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: log4j-dev-unsubscribe@logging.apache.org
For additional commands, e-mail: log4j-dev-help@logging.apache.org


Mime
View raw message