libcloud-notifications mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "ASF GitHub Bot (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (LIBCLOUD-601) deploy_node doesn't work on windows workstation: AttributeError: 'module' object has no attribute 'inet_pton'
Date Wed, 30 Jul 2014 10:23:38 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/LIBCLOUD-601?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14079151#comment-14079151
] 

ASF GitHub Bot commented on LIBCLOUD-601:
-----------------------------------------

GitHub user ashangit opened a pull request:

    https://github.com/apache/libcloud/pull/343

    [LIBCLOUD-601] Add check windows os in is_valid_ip_address to run inet_aton

    

You can merge this pull request into a Git repository by running:

    $ git pull https://github.com/ashangit/libcloud LIBCLOUD-601_inet_aton

Alternatively you can review and apply these changes as the patch at:

    https://github.com/apache/libcloud/pull/343.patch

To close this pull request, make a commit to your master/trunk branch
with (at least) the following in the commit message:

    This closes #343
    
----
commit 93e37f882cbb1e0e71ee154f5e2aaeba52c011df
Author: 503264 <503264@bnpparibas.com>
Date:   2014-07-30T10:13:15Z

    [LIBCLOUD-601] Add check windows os in is_valid_ip_address to run inet_aton

----


>  deploy_node doesn't work on windows workstation: AttributeError: 'module' object has
no attribute 'inet_pton'
> --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: LIBCLOUD-601
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/LIBCLOUD-601
>             Project: Libcloud
>          Issue Type: Bug
>          Components: Compute
>         Environment: Windows 7 Entreprise SP1 with python 2.7.8 32 bits
>            Reporter: Fraison Nicolas
>            Priority: Minor
>
> When I try to sawn a VM using the deploy_node function of NodeDriver class, executing
it through a windows workstation, I face this issue:
> Traceback (most recent call last):
>   File "C:\infappdata\InstTools\Python27\lib\site-packages\libcloud\compute\base.py",
line 893, in deploy_node
>     ssh_interface=ssh_interface)[0]
>   File "C:/temp/Python/scripts/cloud/_modules/openstack-1_0_0.py", line 105, in create_node
>   File "C:\infappdata\InstTools\Python27\lib\site-packages\libcloud\compute\base.py",
line 1329, in wait_until_running
>     for node in running_nodes]
>   File "C:\infappdata\InstTools\Python27\lib\site-packages\libcloud\compute\base.py",
line 1303, in filter_addresses
>     return [address for address in addresses if is_supported(address)]
>   File "C:\infappdata\InstTools\Python27\lib\site-packages\libcloud\compute\base.py",
line 1295, in is_supported
>     family=socket.AF_INET):
>   File "C:\infappdata\InstTools\Python27\lib\site-packages\libcloud\utils\networking.py",
line 80, in is_valid_ip_address
>     socket.inet_pton(family, address)
> AttributeError: 'module' object has no attribute 'inet_pton'



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message