lenya-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Brüßler <m...@danielbruessler.de>
Subject Re: Lenya blank page - it works in Eclipse debug-mode
Date Wed, 20 Oct 2010 22:19:21 GMT
Hello,

I'm very happy, that Lenya does work now. I can see it, use it, editing
in Bitflux works very good, publishing and the Ajax-features work great.

I set up Eclipse in debug-mode, so that Jetty starts as Application and
gets the right parameters, so that it runs Lenya.
The HowTo: http://wiki.apache.org/cocoon/LoadInEclipse

By the way I didn't change something of Lenya or Cocoon. So the question
is why does ./build.sh and ./lenya.sh show a blank page and Eclipse can
run Lenya properly?

Here is the Run/Debug configuration:
- Main class: Loader
- Arguments/ Program arguments:
"externals/cocoon_2_1_x/tools/jetty/conf/main.xml" (with double quotes)
- Arguments/ VM arguments:
"-Djava.endorsed.dirs=./externals/cocoon_2_1_x/lib/endorsed"
"-Dwebapp=./build/lenya/webapp"
-Dorg.xml.sax.parser=org.apache.xerces.parsers.SAXParser
-Djetty.port=8888 -Djetty.admin.port=8889 "-Dhome=."
"-Dloader.jar.repositories=./externals/cocoon_2_1_x/tools/jetty/lib,./externals/cocoon_2_1_x/lib/endorsed"
-Dloader.main.class=org.mortbay.jetty.Server
- JRE: Sun JDK 5 update 22
- classpath: jetty and servlet2.3 in
Cocoon-2.1.12-dev-project/tools/jetty/lib ,
                    plus "Advanced" folder
Cocoon-2.1.12-dev-project/tools/loader ,
                    but without the "default classpath"


Did anybody have that mysterious effect?

Cheers!
Daniel


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@lenya.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@lenya.apache.org


Mime
View raw message