lenya-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From florent andré <florent.andre-...@4sengines.com>
Subject Re: Lenya blank page, Cocoon works properly
Date Thu, 14 Oct 2010 08:01:21 GMT
Try also with checkout the code from the svn
https://svn.apache.org/repos/asf/lenya/tags/RELEASE_2_0_3

Our feedback on this will be really interresting.

Cheers.

On 10/14/2010 08:46 AM, Daniel Brüßler wrote:
> Hi,
> 
> oh, maybe the tar.gz version is not OK. I just tried this on three
> different computers.
> 
> Now I try the .zip version - and if that doesn't work I try to replace
> the global-sitemap.xmap with a very simplified version.
> 
> Cheers!
> Daniel
>> humm, may be your download was corrupt and that why you have render
>> problems.
>>
>> I just try with the same configuration and it's work well for me.
>>
>> On the other hand, rendering for publication level is done in the
>> $PUBLICATION_HOME/$PUB/sitemap.xmap ( =
>> build/lenya/webapp/lenya/pubs/default/sitemap.xmap)
>>
>> ++
>>
>> On 10/14/2010 12:59 AM, Daniel Brüßler wrote:
>>   
>>> Hello,
>>>
>>> every URL I try with lenya (using the embedded Jetty) shows just a blank
>>> page.
>>>
>>> http://localhost:8888/
>>> http://localhost:8888/kldsjfkldjf
>>> http://localhost:8888/default/
>>> http://localhost:8888/lenya/
>>> http://localhost:8888/lenya/index.html
>>>
>>> What can I uncomment or include in
>>> $LENYA_HOME/src/webapp/global-sitemap.xmap
>>> or
>>> $LENYA_HOME/src/pubs/default/sitemap.xmap
>>> to find the rendering problem ?
>>>
>>> Cheers!
>>> Daniel
>>>
>>>     
>>>> Hi,
>>>>
>>>> Do you deploy on tomcat (witch version?) or jetty (embedded ?) ?
>>>>
>>>> Witch url you try ?
>>>>
>>>> ++
>>>>
>>>> On 10/13/2010 05:38 PM, Daniel Brüßler wrote:
>>>>   
>>>>       
>>>>> Hello,
>>>>>
>>>>> I started cocoon with
>>>>> ./cocoon.sh
>>>>> in $COCOON_HOME
>>>>>
>>>>> and it works properly. The changes I do in the sitemap.xmap and in the
>>>>> xsl's and xml files work, I see the rendered xhtml in the browser. I
>>>>> just do a
>>>>> ./build.sh
>>>>> in $COCOON_HOME
>>>>>
>>>>> Now the question is how can I test why lenya just renders a blank page?
>>>>> Can I uncomment something from the lenya sitemap to find the
>>>>> rendering-problem?
>>>>>
>>>>> (Lenya 2.0.3 on Ubuntu 10.04)
>>>>>
>>>>> Cheers!
>>>>> Daniel
>>>>>
>>>>> :: TEL    +49 (0)911 - 815 90 30
>>>>> :: Daniel Bruessler - Emilienstr. 10 - 90489 Nuernberg
>>>>>     
>>>>>         
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@lenya.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@lenya.apache.org
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@lenya.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@lenya.apache.org


Mime
View raw message