lenya-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From hongbing cheng <ifra...@gmail.com>
Subject Re: Upload Assets (Images) on Lenya 2.0 Problem
Date Fri, 24 Apr 2009 08:43:36 GMT
Hi Anish,
           The image function of the Kupu has bug, but i have solved the
bug.  You can try it.
           Solution:
           In the kupu\apache-lenya\lenya\content2edit.xsl, you must add the
three line with    the red font.

   <!-- this template converts the object tag to img (for compatiblity with
older browsers
    for more, see http://www.xml.com/pub/a/2003/07/02/dive.html -->
   <xsl:template name="object2img">
      <img border="0">
        <xsl:attribute name="src">
          <xsl:choose>
            <xsl:when test="starts-with(@data, 'http://')">
              <xsl:value-of select="@data"/>
            </xsl:when>
            <xsl:when test="not(starts-with(@data, '/'))">
              <xsl:value-of select="$nodeid"/>/<xsl:value-of
select="@data"/>
            </xsl:when>
            <xsl:otherwise>
              <xsl:value-of select="@data"/>
            </xsl:otherwise>
          </xsl:choose>

Good luck,

Cheng

2009/4/24 Anish <anish.sneh@techblue.co.uk>

> Plese add to it:
>
> I'm using Kupu Editor
>
>
> Anish wrote:
>
>> Hi All
>>
>> I'm trying to upload assets (images) on Lenya 2.0 and then trying to put
>> them as live.
>>
>> When I upload asset it gets uploaded and is shown in assets but when I add
>> an image to the page, submit and publish there is no image displayed on the
>> live page.
>>
>> Please suggest.
>>
>>
>
> --
> Anish Sneh
> Software Engineer
> Techblue Softwares Pvt. Ltd.
> www.technologyblueprint.co.uk
>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@lenya.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@lenya.apache.org
>
>

Mime
View raw message