lenya-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard Frovarp <Richard.Frov...@sendit.nodak.edu>
Subject Re: 1.4 seems to be quite broken
Date Mon, 17 Jul 2006 18:29:45 GMT
Doug Chestnut wrote:

> Josias Thöny wrote:
>
>> Hi Richard,
>>
>> On Fri, 2006-07-14 at 14:09 -0500, Richard Frovarp wrote:
>>
>>> Latest svn of 1.4 seems to be quite broken when using the default 
>>> publication.
>>>
>>> Can't change groups to Lenya or Alice, can't add groups to new users.
>>
>>
>>
>> This works for me. Did you get any error message? Did you try to do that
>> as a user with admin rights?
>>
> This works for me as well.

There was another issue that I didn't put in my original email. The 
rounded tabs that were shown off at ApacheCon EU didn't work as well. I 
switched from using the IBM JVM to the Sun JVM and the rounded tabs with 
pngs and editing of groups now works. Both JVMs are from the 1.5 family.

>
>>
>>> Kupu is messed up beyond recognition
>>
>>
> I don't use Kupu, but gave it a try.  It seemed to be working until I 
> tried to save.  I have changed the save usecase to use the webdav 
> modules PUT usecase instead.  Save appears to be working again.
>
>>
>> I'm not familiar with Kupu, sorry.
>
Yeah, my Kupu is still quite broken. Looking through the logs it would 
appear to be a sitemap issue as all of these 404s is not a good sign, 
but I'm not sure where to begin:

10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/kupustyles.css HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/kupudrawerstyles.css HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/sarissa.js HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/kupuhelpers.js HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/kupueditor.js HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/kupubasetools.js HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/kupuloggers.js HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/kupucontentfilters.js HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/kupucleanupexpressions.js HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/kupucontextmenu.js HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/kupusaveonpart.js HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/kupusourceedit.js HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/kupudrawers.js HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/apache-lenya/kupu/kupulenyainit.js HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/common/kupustart.js HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/apache-lenya/kupu/kupudrawerstyles.css HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/kupu/apache-lenya/kupu/kupustyles.css HTTP/1.1" 404 1077
10.126.251.152 - - [17/Jul/2006:18:00:16 +0000] "GET 
/default/authoring/kupublank.html HTTP/1.1" 404 1319




>>
>>
>>> First Submit -> First Publish  results in footer of  "This page has 
>>> not been published yet." in live
>>
>
> Hmm, I can't seem to reproduce this one.  Is this in your new 
> publication or in the default?
>
>>
>>
>> That seems to be a bug. Would you mind filing it in bugzilla?
>> And if you would like to provide a patch, even better :)
>>
>>
This would be in the default publication. I have submitted a bug. I'm 
too new to the software and have not had much of a chance to go code 
digging to be able to submit a patch.

>>> Can't submit the document for publication after the first time.
>>
> Once the document has been edited you should be able to resubmit.
>
>>
>>
>> After editing a live document, I'm able to resubmit it. It seems to work
>> as expected.
>>
>> Josias
>>
That still does not work for me. The work around that I have just found, 
is I can rollback to the previous version, then rollback to the version 
I want to publish. Then the entry in the menu shows up. I can then 
create a new version and still publish. But I have to do a rollback to 
get the menu entry active. I can't figure anything out from the logs.

Richard

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@lenya.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@lenya.apache.org


Mime
View raw message