karaf-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steinar Bang ...@dod.no>
Subject Re: pax exam karaf not starting
Date Sun, 09 Jul 2017 06:40:02 GMT
>>>>> Steinar Bang <sb@dod.no>:

> [snip!]
>> Then the resulting karaf.log file ended up as
>> target/exam/<uuid>/data/log/karaf.log

>> And in that file I found the reason why the integration test won't
>> work: karaf shuts down.  Perhaps it is a variant of my old friend
>> KARAF-5174?
>> 	https://issues.apache.org/jira/browse/KARAF-5174

>> Now I know why it fails in the pax exam test and not in the regular
>> karaf container (which was a bit of a mystery).  It actually fails in
>> the regular karaf container the first time the ukelonn feature is
>> installed, but when I restart the karaf container everything is
>> normal.

>> With the pax exam tests every time is the first time, because it
>> creates a new environment for each run.

> I think my pax exam (and regular karaf first-time) startup problem is
> something other than KARAF-5174, because the two usual workarounds,
> ie. throwing out the OSGi fragment version of liquibase-slf4j or
> downgrading to karaf 4.0.x didn't work.

Actually, this is the behaviour I see:
	https://issues.apache.org/jira/browse/KARAF-5115

I'm not installing a cxf feature like the original reporter, but I am
installing one of my own features.

All hints/tips as to what might cause this and suggestions of
workarounds are appreciated.


Mime
View raw message