karaf-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jean-Baptiste Onofré ...@nanthrax.net>
Subject Re: logback.xml level change not happening dynamically.
Date Tue, 06 Jan 2015 12:59:43 GMT
There were some refactoring internally, I would advice to update Karaf.

Regards
JB

On 01/06/2015 01:50 PM, Srikanth Hugar wrote:
> I could update pax bundles of 1.8.0 in karaf 3.0.0 right?
>
> Or it is mandatory to update karaf version?
>
> On 06-Jan-2015 5:16 pm, "Jean-Baptiste Onofré" <jb@nanthrax.net
> <mailto:jb@nanthrax.net>> wrote:
>
>     Hi,
>
>     you have to upgrade to Karaf 3.0.3-SNAPSHOT (or wait the 3.0.3
>     release) which uses Pax Logging 1.8.1.
>
>     Regards
>     JB
>
>     On 01/06/2015 12:24 PM, Srikanth Hugar wrote:
>
>         Oh, that could be the problem.
>
>         I am using :
>
>         mvn\:org.ops4j.pax.logging/__pax-logging-logback/1.7.1 = 8
>         mvn\:org.ops4j.pax.logging/__pax-logging-api/1.7.1 = 8
>
>
>         Thanks for the information.
>
>         Srikanth Hugar
>         www.gharki.com <http://www.gharki.com> <http://www.gharki.com>
>
>
>
>         On Tue, Jan 6, 2015 at 4:50 PM, Stuart McCulloch
>         <mcculls@gmail.com <mailto:mcculls@gmail.com>
>         <mailto:mcculls@gmail.com <mailto:mcculls@gmail.com>>> wrote:
>
>              Which version of pax-logging are you using? The scan setting is
>              supported in pax-logging-logback 1.8.0:
>         https://ops4j1.jira.com/__browse/PAXLOGGING-181
>         <https://ops4j1.jira.com/browse/PAXLOGGING-181>
>
>              On Tuesday, 6 January 2015 at 11:16, Srikanth Hugar wrote:
>
>                  I am using karaf 3.0.0 and pax-logging.
>
>                  But when i try to change the log level in*logback.xml*,
>             log levels
>                  not updating dynamically, instead i have to restart the
>             karaf.
>
>                  if i restart the karaf, log levels updated and works fine.
>
>                  below configuration to scan also could not help. Even i
>             tried to
>                  touch the file(*org.ops4j.pax.logging.__cfg*) to
>             update, could not help.
>
>                  *<configuration debug="true" scan="true">*
>
>                  What could be the issue? Am i missing any other
>             configuration?
>
>
>
>
>     --
>     Jean-Baptiste Onofré
>     jbonofre@apache.org <mailto:jbonofre@apache.org>
>     http://blog.nanthrax.net
>     Talend - http://www.talend.com
>

-- 
Jean-Baptiste Onofré
jbonofre@apache.org
http://blog.nanthrax.net
Talend - http://www.talend.com

Mime
View raw message