karaf-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hans Loven (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (KARAF-2641) User bundles do not start when using karaf client to install the encapsulating feature
Date Thu, 09 Jan 2014 09:11:57 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/KARAF-2641?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Hans Loven updated KARAF-2641:
------------------------------

    Description: 
I'm trying to script a "clean system restart," wherein I have a loop that uses the karaf client
to remotely install features.  However, after executing the script and connecting to any remote
karaf instance and then executing a "list" command, I see that all expected bundles have been
installed, but none have started.

-As far as I can tell, the only way to recover from this state is to manually ssh out to each
hosting machine, shutdown karaf, blow away the data directory, restart karaf, and install
the feature.-

_PARTIAL_ WORKAROUND: actually, I wasn't patient enough -- restarting each karaf instance
does successfully start all user bundles -- but that of course adds significant time to my
system restart process...  

  was:
I'm trying to script a "clean system restart," wherein I have a loop that uses the karaf client
to remotely install features.  However, after executing the script and connecting to any remote
karaf instance and then executing a "list" command, I see that all expected bundles have been
installed, but none have started.

-As far as I can tell, the only way to recover from this state is to manually ssh out to each
hosting machine, shutdown karaf, blow away the data directory, restart karaf, and install
the feature.-

WORKAROUND: actually, I wasn't patient enough -- restarting each karaf instance does successfully
start all user bundles -- but that of course adds significant time to my system restart process...
 


> User bundles do not start when using karaf client to install the encapsulating feature
> --------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: KARAF-2641
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/KARAF-2641
>             Project: Karaf
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.3.3
>         Environment: (64-bit) Ubuntu 12.04.3 LTS, openjdk-7
>            Reporter: Hans Loven
>              Labels: client, features
>
> I'm trying to script a "clean system restart," wherein I have a loop that uses the karaf
client to remotely install features.  However, after executing the script and connecting to
any remote karaf instance and then executing a "list" command, I see that all expected bundles
have been installed, but none have started.
> -As far as I can tell, the only way to recover from this state is to manually ssh out
to each hosting machine, shutdown karaf, blow away the data directory, restart karaf, and
install the feature.-
> _PARTIAL_ WORKAROUND: actually, I wasn't patient enough -- restarting each karaf instance
does successfully start all user bundles -- but that of course adds significant time to my
system restart process...  



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1.5#6160)

Mime
View raw message