jspwiki-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From anilkumarkatta <anilkumarka...@gmail.com>
Subject Re: RESOLVED: Upgrade from v2.0.52 to v2.8.1 has broken attachments
Date Tue, 29 Sep 2009 11:47:06 GMT

Hi Todd

Can you please give me what need to be done for this resolution of the
issue.

I am facing this issue since 2 months.

you help would be much appreciated a lot

Thanks & Regards,
- Anil Katta


Weis, Todd wrote:
> 
> Duh...   Forgot a backslash in directory name for attachments!
> 
> 
> -----Original Message-----
> 
> I recently upgraded from 2.05.52 to 2.8.1 and all my links for in-line
> attachments are broken.  The files still exist, the system doesn't
> recognize it.
> 
>  
> 
> Page does not recognize it has a an attachment (doesn't show up on
> attach page).
> 
> Inline images shows as broken x.
> 
>  
> 
> I did notice that the syntax has changed somewhat.
> 
>  
> 
> Old in line image
> 
> [{Image src='james.jpg' link='attach?page=JamesPage%2Fjames.jpg'
> caption='James pic' alt='link to full size image' }] 
> 
>  
> 
> New in line:
> 
> [{Image src='james.jpg' link='attach/JamesPage/james.jpg' caption='James
> pic' alt='link to full size image' }]
> 
>  
> 
> I'm also not sure where it is storing the attachments in this new
> version.
> 
> Old version had it in a attachment directory.
> (shared_storage\wiki\JamesPage-att\1.jpg)
> 
>  
> 
> Any suggestions on how to fix?
> 
>  
> 
>  
> 
>  
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Upgrade-from-v2.0.52-to-v2.8.1-has-broken-attachments-tp25577952p25661525.html
Sent from the JspWiki - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message