jspwiki-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From PM Admin <stephane.ec...@priceminister.com>
Subject Re: Broken links
Date Wed, 17 Dec 2008 09:29:40 GMT

Hi,

i'm using VersioningFileProvider, in UTF-8. nothing in common at first look,
i think there is maybe an issue in synthax between two releases.

here some screenshots :

http://www.nabble.com/file/p21049820/wiki1.jpg 
http://www.nabble.com/file/p21049820/wiki2.jpg 

thanks for your help.




Janne Jalkanen wrote:
> 
> 
> Hi!
> 
> We need more information: which page provider, which encoding, is  
> there anything in common with the links?  A few samples of the broken  
> links would be nice.
> 
> /Janne
> 
> On Dec 15, 2008, at 17:01 , PM Admin wrote:
> 
>>
>> Hi,
>>
>>  I migrate our wiki to a new server with 2.8 version and tomcat 6. The
>>  old server run in 2.2.23 with Jboss server. i migrate docs and
>>  attachements but on the new server, some links are broken (i must  
>> edit
>>  page instead of read it). I tried to delete Lucene directory for  
>> re-index
>> but nothing done.
>>
>>  I don't try to use Migrator Provider because i don't know how to use
>>  it (syntax for source page provider class name ). My two servers are
>>  on RH3 for the old and RH4 for the new. If someone have an idea to  
>> solve my
>> issue.
>>
>>
>>  thanks
>>
>> -- 
>> View this message in context: http://www.nabble.com/Broken-links- 
>> tp21015403p21015403.html
>> Sent from the JspWiki - User mailing list archive at Nabble.com.
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Broken-links-tp21015403p21049820.html
Sent from the JspWiki - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message