jspwiki-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "ALBERTO MARTINEZ" <alberto.marti...@infinitysystem.es>
Subject RE: Problem starting JSPWiki over Windows XP
Date Tue, 08 Apr 2008 12:02:43 GMT
Of course I can traslate. Sorry, I didn't realize it is in Spanish. Here is the traslation:

> LifecycleException: No se ha hallado componente de Base de datos de 
> Usuario mediante la clave UserDatabase

> LifecycleException: Cannot find the User Database component with the key UserDatabase

-----Mensaje original-----
De: Florian Holeczek [mailto:florian@holeczek.de] 
Enviado el: martes, 08 de abril de 2008 13:57
Para: ALBERTO MARTINEZ
Asunto: Re: Problem starting JSPWiki over Windows XP

> LifecycleException: No se ha hallado componente de Base de datos de 
> Usuario mediante la clave UserDatabase

Could you translate this to English, please?
Which user database are you using?
Is it corrupted or inaccessible?

Regards,
 Florian

Urspr√ľngliche Nachricht vom 08.04.2008 um 13:48:
> Well, as I see, I cannot send an attachment. Sorry Craig, but I don't know what JIRA
is :(.

> Anyway, lets try to paste here the part that I think shows the problem:

> 08-abr-2008 13:34:58 org.apache.catalina.startup.Catalina start
> GRAVE: Catalina.start: 
> LifecycleException:  No se ha hallado componente de Base de datos de 
> Usuario mediante la clave UserDatabase
>         at
> org.apache.catalina.realm.UserDatabaseRealm.start(UserDatabaseRealm.java:261)
>         at
> org.apache.catalina.core.ContainerBase.start(ContainerBase.java:1037)
>         at
> org.apache.catalina.core.StandardEngine.start(StandardEngine.java:443)
>         at
> org.apache.catalina.core.StandardService.start(StandardService.java:516)
>         at
> org.apache.catalina.core.StandardServer.start(StandardServer.java:710)
>         at
> org.apache.catalina.startup.Catalina.start(Catalina.java:566)
>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
>         at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
>         at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
>         at
> org.apache.catalina.startup.Bootstrap.start(Bootstrap.java:288)
>         at
> org.apache.catalina.startup.Bootstrap.main(Bootstrap.java:413)
> 08-abr-2008 13:34:58 org.apache.catalina.startup.Catalina start
> INFO: Server startup in 71 ms


> Sorry for the inconveniences,
> Alberto

> -----Mensaje original-----
> De: ALBERTO MARTINEZ [mailto:alberto.martinez@infinitysystem.es]
> Enviado el: martes, 08 de abril de 2008 13:37
> Para: jspwiki-user@incubator.apache.org
> Asunto: RE: Problem starting JSPWiki over Windows XP

>  

> -----Mensaje original-----
> De: ALBERTO MARTINEZ
> Enviado el: martes, 08 de abril de 2008 13:31
> Para: 'jspwiki-user@incubator.apache.org'
> Asunto: RE: Problem starting JSPWiki over Windows XP

>  I resend it with the log archived in a .RAR. I hope you can read it now.

> Thank you very much,
> Alberto

> -----Mensaje original-----
> De: ALBERTO MARTINEZ
> Enviado el: martes, 08 de abril de 2008 12:15
> Para: 'jspwiki-user@incubator.apache.org'
> Asunto: Problem starting JSPWiki over Windows XP

> Hello all,

> This is my first mail to the list. I hope you can forgive me if do 
> anything wrong in my explanation, but I'm very hurry to get a 
> solution. Let me explain my problem:

> -Yesterday, my JSPWiki installation was working fine, as everyday 
> since installation (3 weeks ago). I haven't touched anything in the 
> server since installation and initial configuration, but today it 
> doesn't work. The pages cannot be opened, it seems that the server is 
> not running. Well, trying to check it, I have seen that the server is 
> up and running (I'm using Xampp with Tomcat plugin and it worked fine 
> since the first day), I also can access the server through Samba and 
> it answers to the pings I send him.
> Having a look at the Tomcat logs, I see that there are some extrange 
> errors, and I have tried to search in Google about them, and cannot 
> find useful information.

> Maybe this problem has happened to anybody that can help me. I attach 
> the log file, maybe reading it someboby can tell me what happens to my 
> server :(

> Thank you very much,
> Alberto
Mime
View raw message