jspwiki-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Craig L Russell <Craig.Russ...@Sun.COM>
Subject Re: Problem starting JSPWiki over Windows XP
Date Tue, 08 Apr 2008 10:41:59 GMT
Hi Alberto,

The file you attached was too big for the email system. You might try  
opening a JIRA and attaching the log file to the issue.

Regards,

Craig

On Apr 8, 2008, at 3:14 AM, ALBERTO MARTINEZ wrote:

> Hello all,
>
> This is my first mail to the list. I hope you can forgive me if do  
> anything wrong in my explanation, but I'm very hurry to get a  
> solution. Let me explain my problem:
>
> -Yesterday, my JSPWiki installation was working fine, as everyday  
> since installation (3 weeks ago). I haven't touched anything in the  
> server since installation and initial configuration, but today it  
> doesn't work. The pages cannot be opened, it seems that the server  
> is not running. Well, trying to check it, I have seen that the  
> server is up and running (I'm using Xampp with Tomcat plugin and it  
> worked fine since the first day), I also can access the server  
> through Samba and it answers to the pings I send him.
> Having a look at the Tomcat logs, I see that there are some extrange  
> errors, and I have tried to search in Google about them, and cannot  
> find useful information.
>
> Maybe this problem has happened to anybody that can help me. I  
> attach the log file, maybe reading it someboby can tell me what  
> happens to my server :(
>
> Thank you very much,
> Alberto

Craig Russell
Architect, Sun Java Enterprise System http://java.sun.com/products/jdo
408 276-5638 mailto:Craig.Russell@sun.com
P.S. A good JDO? O, Gasp!


Mime
View raw message