jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Philippe Mouawad <p.moua...@ubik-ingenierie.com>
Subject Re: JUnit Setup Issues
Date Thu, 06 Sep 2018 19:32:32 GMT
Hello,
You're in the right place.

Would it be possible to show your class maybe removing the code of methods
and also show jmeter.log ?

Thank you

On Thu, Sep 6, 2018 at 8:13 PM Maxwell Falcon <maxfalc@gmail.com> wrote:

> Hello, this is my first time using the mailing list, so I hope that I am
> posting in the right channel/list.
>
> Essentially I am trying to run some of my Junit tests in JMeter.  Right
> now I have exported my project as a .jar and put the .jar in the lib/junit
> directory.  In JMeter I add the Junit sampler and results tree listener.
>  In the JUnit sampler I select my classname and test and then hit run.  I
> get response code 100 but the test shows up red and never runs.  Looking at
> the log it looks the error is
>
> “Trying to find constructor with one String parameter returned error:
> community.LoginTests.<init>(java.lang.String)”
>
> I do not have a constructor in the test class. Any help would be greatly
> appreciated.  If I am posting this in the wrong place then please let me
> know.
>
> -Maxwell
>


-- 
Cordialement.
Philippe Mouawad.
Ubik-Ingénierie

UBIK LOAD PACK Web Site <http://www.ubikloadpack.com/>

UBIK LOAD PACK on TWITTER <https://twitter.com/ubikloadpack>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message