jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Antonio Gomes Rodrigues <ra0...@gmail.com>
Subject Re: Need Help-Master-Slave Issue
Date Wed, 15 Feb 2017 16:05:32 GMT
Hi,

Can you log in slave with the same user which run JMeter and try to open
the file

Antonio

2017-02-15 15:51 GMT+01:00 Anil Gaur <anilgaur@live.com>:

> Hi I have place CSV file on the same location for slave where the CSV file
> put up in master system. But i am getting same error.
>
> While ruining the same test plan on Mater its running perfectly but only
> on slave its giving the error. Which i can find only slave server log file.
> on master system log i am not getting any error.
>
>
> Anil
>
>
> ________________________________
> From: Antonio Gomes Rodrigues <ra0077@gmail.com>
> Sent: Wednesday, February 15, 2017 2:41 PM
> To: JMeter Users List
> Subject: Re: Need Help-Master-Slave Issue
>
> The file must be in the same directory as in Master
>
> If it's in bin folder in master, put it in bin folfer in slaves
>
> Antonio
>
> <https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_
> source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail>
> Garanti
> sans virus. www.avast.com<http://www.avast.com>
> Avast | Download Free Antivirus for PC, Mac & Android<
> http://www.avast.com/>
> www.avast.com
> Protect your devices with the best free antivirus on the market. Download
> Avast antivirus and anti-spyware protection for your PC, Mac and Android.
>
>
>
> <https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_
> source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail>
> <#DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2>
>
> 2017-02-15 15:38 GMT+01:00 Anil Gaur <anilgaur@live.com>:
>
> > Where I have to upload the CSV file in Slave?  I m guessing BIN folder
> > where my Master CSV exist?
> >
> >
> > Anil
> >
> > ________________________________
> > From: Antonio Gomes Rodrigues <ra0077@gmail.com>
> > Sent: Wednesday, February 15, 2017 2:36 PM
> > To: JMeter Users List
> > Subject: Re: Need Help-Master-Slave Issue
> >
> > You need to upload test_dynamic.csv file in all the slaves
> >
> > Antonio
> >
> > <https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_
> > source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail>
> > Garanti
> > sans virus. www.avast.com<http://www.avast.com>
> > Avast | Download Free Antivirus for PC, Mac & Android<
> > http://www.avast.com/>
> > www.avast.com<http://www.avast.com>
> > Protect your devices with the best free antivirus on the market. Download
> > Avast antivirus and anti-spyware protection for your PC, Mac and Android.
> >
> >
> >
> > <https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_
> > source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail>
> > <#DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2>
> >
> > 2017-02-15 15:34 GMT+01:00 Anil Gaur <anilgaur@live.com>:
> >
> > > Yes i have checked the slave log and found following errors:-
> > >
> > > Test failed! java.lang.IllegalArgumentException: File test_dynamic.csv
> > > must exist and be readable
> > >
> > > Can you please tell me . Do i ahve to put csv file on Slave as well?
> Yes
> > > then please give me steps.
> > > ________________________________
> > > From: Maxime Chassagneux <maxime.chassagneux@gmail.com>
> > > Sent: Wednesday, February 15, 2017 2:22 PM
> > > To: JMeter Users List
> > > Subject: Re: Need Help-Master-Slave Issue
> > >
> > > If your jmeter test plan use data set file , are you sure that all
> these
> > > files are accessible on the slave node ?
> > >
> > > 2017-02-15 14:44 GMT+01:00 Philippe Mouawad <
> philippe.mouawad@gmail.com
> > >:
> > >
> > > > Did you check slave logs ?
> > > >
> > > >
> > > > On Wednesday, February 15, 2017, Anil Gaur <anilgaur@live.com>
> wrote:
> > > >
> > > > > Hi All,
> > > > >
> > > > > I am running jmeter test plan using Master and Slave.While running
> on
> > > > Only
> > > > > master than it run successful but while running from master to
> slave
> > > then
> > > > > its not running.
> > > > >
> > > > >
> > > > > Checked the Log file and found this:-
> > > > >
> > > > > 2017/02/15 04:57:23 INFO  - jmeter.engine.DistributedRunner:
> > > Configuring
> > > > > remote engine: 10.10.20.40
> > > > > 2017/02/15 04:57:23 INFO  - jmeter.engine.DistributedRunner:
> > Starting
> > > > > remote engines
> > > > > 2017/02/15 04:57:23 INFO  - jmeter.engine.DistributedRunner:
> > Starting
> > > > the
> > > > > test @ Wed Feb 15 04:57:23 PST 2017 (1487163443547)
> > > > > 2017/02/15 04:57:23 INFO  - jmeter.engine.ClientJMeterEngine:
> > running
> > > > > clientengine run method
> > > > > 2017/02/15 04:57:23 INFO  - jmeter.samplers.BatchSampleSender:
> Using
> > > > > batching (client settings) for this run. Thresholds: num=100,
> > > time=60000
> > > > > 2017/02/15 04:57:23 INFO  - jmeter.samplers.
> > DataStrippingSampleSender:
> > > > > Using DataStrippingSampleSender for this run
> > > > > 2017/02/15 04:57:23 INFO  - jmeter.samplers.BatchSampleSender:
> Using
> > > > > batching (client settings) for this run. Thresholds: num=100,
> > > time=60000
> > > > > 2017/02/15 04:57:23 INFO  - jmeter.samplers.
> > DataStrippingSampleSender:
> > > > > Using DataStrippingSampleSender for this run
> > > > > 2017/02/15 04:57:23 INFO  - jmeter.engine.ClientJMeterEngine: sent
> > > test
> > > > > to 10.10.20.40 basedir='.'
> > > > > 2017/02/15 04:57:23 INFO  - jmeter.engine.ClientJMeterEngine:
> > Sending
> > > > > properties {}
> > > > > 2017/02/15 04:57:23 INFO  - jmeter.engine.ClientJMeterEngine: sent
> > run
> > > > > command to 10.10.20.40
> > > > > 2017/02/15 04:57:23 INFO  - jmeter.engine.DistributedRunner:
> Remote
> > > > > engines have been started
> > > > > 2017/02/15 04:57:23 INFO  - jmeter.gui.util.JMeterMenuBar:
> > > > > setRunning(true,10.10.20.40)
> > > > > 2017/02/15 04:57:24 INFO  - jmeter.gui.util.JMeterMenuBar:
> > > > > setRunning(false,10.10.20.40)
> > > > >
> > > > >
> > > > >
> > > > > Can any one please tell me what going on my slave beacuse I am not
> > > > getting
> > > > > any error.
> > > > > All Slave are on same subnet.
> > > > > All slaves and master firewall are disabled.
> > > > >
> > > > > Only Works on Master System. While executing on Slave its not
> > working.
> > > I
> > > > > have already restarted all the slave but again same issue.
> > > > >
> > > > >
> > > > > Regards
> > > > > Anil
> > > > >
> > > > >
> > > >
> > > > --
> > > > Cordialement.
> > > > Philippe Mouawad.
> > > >
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message