jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "pintu.nipu das" <007bhabanisan...@gmail.com>
Subject Re: Jmeter is omitting one "\" when sending to server
Date Tue, 09 Aug 2016 18:27:02 GMT
I have tried all. By providing one, two, three and 4 etc. But no help.


Thanks,


On Tue, Aug 9, 2016 at 9:19 PM, Neill Lima <neillfontes@gmail.com> wrote:

> Can you try to add one extra "\"?
>
> This might be a character escaping issue. Having \\\\ shall become \\ and
> work properly.
>
> On Tuesday, August 9, 2016, pintu.nipu das <007bhabanisankar@gmail.com>
> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> When sending the callout progress div to server, jmeter is removing one
>> "\"
>> in json requests. Details given below.
>>
>> * Request while recording in Jmeter :*
>>
>> <div id=*\\\*"CalloutProgress*\\\*" style=*\\\*"display:
>> none*;\\\*"></div>
>>
>>
>> *Request while sending to  server:*
>> <div id=\\"CalloutProgress*\\*" style=*\\*"display: none;*\\*"></div>
>>
>>  So Jmeter is omitting one "*\*" when sending the to sever when in the
>> json
>> request there is three "*\\\*". Because of this the server is not
>> recognizing it and sending *500* error and not processing.
>>
>>
>> But when there is only one "*\*" in the request,jmeter is processing as it
>> is without omitting anything.
>>
>> Is this a bug in Jmeter? Because other capturing tools are sending the
>> requests as it is.
>>
>> Thanks!
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message