jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "pintu.nipu das" <007bhabanisan...@gmail.com>
Subject Re: Jmeter is omitting one "\" when sending to server
Date Wed, 10 Aug 2016 12:30:22 GMT
Thanks everyone. Implemented the approach provided by "Felix" and got the
desired output.

I was struggling with this for quite some time now as it was difficult to
find what JMeter is missing and why.

If possible, please have a look into this and I am sure someone else might
face similar kind of issues in future.

Thanks!

On Tue, Aug 9, 2016 at 11:04 PM, Deepak Shetty <shettyd@gmail.com> wrote:

> Ok great.
> regards
> deepak
>
> On Tue, Aug 9, 2016 at 11:01 AM, Felix Schumacher <
> felix.schumacher@internetallee.de> wrote:
>
> >
> >
> > Am 9. August 2016 19:53:10 MESZ, schrieb Deepak Shetty <
> shettyd@gmail.com
> > >:
> > >Hi
> > >what does your sampler look like ?
> > >I tried with a normal HTTP sampler with this value in POST and it didnt
> > >drop any \ (%5c is the encoding for \) -
> > >
> > >POST data:
> > >test=+%3Cdiv+id%3D*%5C%5C%5C*%22CalloutProgress*%5C%5C%5C*%
> > 22+style%3D*%5C%5C%5C*%22display%3A+none*%3B%5C%5C%5C*%22%3E%3C%2Fdiv%3E
> >
> > If you try it in combination with a double quote and a var, it will be
> > dropped. For example
> >
> > \\\"${foo}
> >
> > I haven't looked further into this issue. I believe it is a bug.
> >
> > Regards,
> > Felix
> >
> > >
> > >
> > >
> > >On Tue, Aug 9, 2016 at 2:22 AM, pintu.nipu das
> > ><007bhabanisankar@gmail.com>
> > >wrote:
> > >
> > >> Hi,
> > >>
> > >> When sending the callout progress div to server, jmeter is removing
> > >one "\"
> > >> in json requests. Details given below.
> > >>
> > >> * Request while recording in Jmeter :*
> > >>
> > >> <div id=*\\\*"CalloutProgress*\\\*" style=*\\\*"display:
> > >none*;\\\*"></div>
> > >>
> > >>
> > >> *Request while sending to  server:*
> > >> <div id=\\"CalloutProgress*\\*" style=*\\*"display: none;*\\*"></div>
> > >>
> > >>  So Jmeter is omitting one "*\*" when sending the to sever when in
> > >the json
> > >> request there is three "*\\\*". Because of this the server is not
> > >> recognizing it and sending *500* error and not processing.
> > >>
> > >>
> > >> But when there is only one "*\*" in the request,jmeter is processing
> > >as it
> > >> is without omitting anything.
> > >>
> > >> Is this a bug in Jmeter? Because other capturing tools are sending
> > >the
> > >> requests as it is.
> > >>
> > >> Thanks!
> > >>
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@jmeter.apache.org
> > For additional commands, e-mail: user-help@jmeter.apache.org
> >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message