jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shmuel Krakower <shmul...@gmail.com>
Subject Re: HTTPS log-in problem gets rough
Date Sun, 04 Sep 2011 19:59:21 GMT
Verify that keep alive is enabled.
בתאריך 2011 9 4 22:18, מאת "Shay Ginsbourg" <sginsbourg@gmail.com> :
> Hi all,
>
>
>
> There's an HTTPS log-in problem that's been bogging my head. Any new idea
> would be greatly appreciated:
>
> Using Jmeter 2.5 (or earlier), I'm getting all the cookies, tokens, cache,
> regular expression stuff, etc. and then HTTPS POST them with a true user
> name and a password as required.
>
> The server response at this point is clear: HTTP 200
> status:"ok",redirect_Url: <http://www.headache.com/home>
> http://www.headache.com/home
>
> Alas, on any next request (e.g. the redirection to: /home), the server
> response would be saying that I'm actually NOT logged-in and may not GET
the
> requested HTML.
>
> What should I look into just to solve that situation?
>
> All comments welcomed.
>
>
>
>
>
> Shay Ginsbourg
> Regulatory & Testing Affairs Consultant
>
> Formerly QA Manager of LoadRunner at Mercury Interactive
>
> M.Sc. cum laude in Bio-Medical Engineering
> M.Sc. in Mechanical Engineering
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> Work: 035185873
> Mobile: 0546690915
>
> Email: <mailto:sginsbourg@gmail.com> sginsbourg@gmail.com
>
> <http://il.linkedin.com/in/shayginsbourg>
> http://il.linkedin.com/in/shayginsbourg
>
> <http://www.ginsbourg.com/> GINSBOURG.COM
>
> _____
>
>
>
> P Please consider your environmental responsibility before printing this
> e-mail.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message