jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Yasir Shoaib <yasirs...@gmail.com>
Subject Re: Remote test not sending PHP requests
Date Sun, 01 Aug 2010 12:39:18 GMT
Hi,

Can you please point me to which configuration for the slaves should I look
at to fix this.

Regarding the test script the server host is provided and the /etc/hosts
file of the JMeter Master and Slave have been updated to have the server
host resolve to the correct ip.

Thanks,
Yasir

On 1 August 2010 03:39, Thibaut Raballand <thibaut.raballand@gmail.com>wrote:

> Hi,
>
> I guess the problem is somewhere in the way you told jmeter how your
> network
> is.
> Check JMeter configuration of slaves, and check your jmeter script so that
> it calls the server IP and not the local machine IP (127....).
>
> Tibo
>
> On Sun, Aug 1, 2010 at 02:23, Yasir Shoaib <yasirshoa@gmail.com> wrote:
>
> > Hi,
> >
> > I have setup a testing environment on Ubuntu for JMeter Remote Testing
> with
> > one master and two slaves.
> > The master has .jmx plan http requests recorded through Firefox which
> > included calling php requests.
> >
> > After calling remote start on a slave, the master jmeter doesn't receive
> > any
> > reports.
> > Furthermore, Only HTML requests are sent from the slave to the server and
> > no
> > php or image file requests are sent.
> >
> > If you have ideas on how to solve this, then please let me know.
> >
> > Also, I have removed 127.0.0.1 and 127.0.1.1 from /etc/hosts and added
> > with:
> > 192.168.1.10 machineName
> >
> > From jmeter-server.log:
> > - ERROR -... ConnectException: Connection refused to host: 127.0.1.1 ...
> >
> > Thanks,
> > Yasir
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message