jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Yasir Shoaib <yasirs...@gmail.com>
Subject Re: Remote test not sending PHP requests
Date Tue, 03 Aug 2010 20:11:51 GMT
Hi,

The problem is solved now.
The /etc/hosts file of the Master which had an entry for 127.0.0.1 which was
changed to the correct ip.

Thanks for helping me solve this.

Yasir

On 2 August 2010 04:13, Felix Frank <ff@mpexnet.de> wrote:

> Hi,
>
> it sounds strange that HTML requests are emitted, but no others. Before
> going farther ahead with the Jmeter Server, please try
> a) whether the same machine works as expected when running the Jmeter GUI
> b) the same, but when running the test in no-GUI mode from the command line
>
> If in both cases, requests are being performed as expected, then
> something must be fishy about your way of using the Jmeter Server.
> Otherwise, the problem is more fundamental.
>
> Cheers,
> Felix
>
> On 08/01/10 14:39, Yasir Shoaib wrote:
> > Hi,
> >
> > Can you please point me to which configuration for the slaves should I
> look
> > at to fix this.
> >
> > Regarding the test script the server host is provided and the /etc/hosts
> > file of the JMeter Master and Slave have been updated to have the server
> > host resolve to the correct ip.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message