jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sebb <seb...@gmail.com>
Subject Re: jmeter response is blank page with code 204
Date Mon, 23 Nov 2009 15:02:28 GMT
On 23/11/2009, Lanqu <lanquu@gmail.com> wrote:
>
>  I have a web application. I want to test creating an application object.
>  After entering any details on the page, I need to click edit button, then
>  save button near that field, to save changes. Every such click causes
>  reload. That is workflow.
>  I use Jmeter proxy to record a script. Then I use that cript "as is". First
>  few request pages requiered to login successfully completes (with responses
>  rendered in right pages). And when comes the main workflow, requests
>  successfully  completes with code 204, zero size and blank text. And in the
>  end of test, I can't find anything in DB proving that application object
>  have been created. So it doesn't. May be anybody know, why there are blank
>  responses, and how can I get them? May be I need to play with some options
>  of jMeter or something?

Try adding a Cookie Manager

>  And also there some strange thing, that when I m recording script, it seems
>  like there are no css in page.. all looks awful in browser, but still works.
>  Don't know why.. c
>
> --
>  View this message in context: http://old.nabble.com/jmeter-response-is-blank-page-with-code-204-tp26477403p26477403.html
>  Sent from the JMeter - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>
>  ---------------------------------------------------------------------
>  To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
>  For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message