jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sebb <seb...@gmail.com>
Subject Re: JMeter remote/distributed testing not working; No error message in log
Date Tue, 24 Jun 2008 20:00:39 GMT
On 24/06/2008, Manish Chakravarty <manishchaks@gmail.com> wrote:
> Hello All,
>
>  I am trying to do remote testing ; with two machines (as a learning
> experience )
>
>  The machines are on the same subnet and are as follows:
>  sh6 => jmeter server
>  sh7 => jmeter client
>
>  On sh6 I start the jmeter server from the command line
>  On sh7 i start the jmeter client as follows:
>
>  root@sh7:~# jakarta-jmeter-2.3.1/bin/jmeter -n -r -t TestFile.jmx -l
> logremote.jtl
>  (I have already configured sh7's jmeter.properties and pointed it to the IP
> address of sh6 )
>

Current version is 2.3.2

>  I see the following output in the console:
>  Created the tree successfully
>  Configuring remote engine for 67.207.142.28
>  Starting remote engines
>  Starting the test @ Tue Jun 24 19:24:53 UTC 2008 (1214335493204)
>  Remote engines have been started
>
>
>  on sh6 (the server) , I see the following output:
>
>  root@sh6:~# tail jmeter-server.log
>  2008/06/24 19:14:30 INFO  - jmeter.JMeter: JMeter  Locale=English (United
> States)
>  2008/06/24 19:14:30 INFO  - jmeter.JMeter:
> JMeterHome=/root/jakarta-jmeter-2.3.1
>  2008/06/24 19:14:30 INFO  - jmeter.JMeter: user.dir  =/root
>  2008/06/24 19:14:30 INFO  - jmeter.JMeter: PWD       =/root
>  2008/06/24 19:14:30 INFO  -
> jmeter.engine.RemoteJMeterEngineImpl: Starting backing
> engine on 1099
>  2008/06/24 19:14:30 INFO  -
> jmeter.engine.RemoteJMeterEngineImpl: Creating RMI registry
> (server.rmi.create=true)
>  2008/06/24 19:14:30 INFO  -
> jmeter.engine.RemoteJMeterEngineImpl: Creating JMeter
> engine on host sh6
>  2008/06/24 19:14:30 INFO  -
> jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Listeners will be
> started after enabling running version
>  2008/06/24 19:14:30 INFO  -
> jmeter.engine.StandardJMeterEngine: To revert to the
> earlier behaviour, define
> jmeterengine.startlistenerslater=false
>  2008/06/24 19:14:30 INFO  -
> jmeter.engine.RemoteJMeterEngineImpl: Bound to registry on
> port 1099
>
>
>  After this /nothing/ seems to happen. I see Java utilizing any CPU.
>  To ensure that something is running on sh6 I do the following:
>  root@sh6:~# ps -ef | grep java
>  root     27653 27651  0 18:45 pts/0    00:00:00 java -server -Xms256m
> -Xmx256m -XX:NewSize=128m -XX:MaxNewSize=128m -XX:MaxTenuringThreshold=2
> -Dsun.rmi.dgc.client.gcInterval=600000
> -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=600000 -XX:PermSize=64m
> -XX:MaxPermSize=64m -jar
> jakarta-jmeter-2.3.1/bin/ApacheJMeter.jar
> -Dserver_port=1099 -s -j jmeter-server.log
>
>  This clearly shows that the server is listening on port 1099.
>
>  A telnet to port 1099 on sh6 confirms that it is indeed open.
>
>  I wait for a long time and nothing happens.
>  Am I doing something wrong? Why is the test not running?
>
>  Any help on this topic would be very useful!

What does the client jmeter log show?

>  Thanks in advance!
>  Manish Chakravarty
>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
>  To unsubscribe, e-mail:
> jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
>  For additional commands, e-mail:
> jmeter-user-help@jakarta.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message