jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maik Winkler <maik.wink...@philips.com>
Subject Re: User-Agent
Date Mon, 19 Mar 2007 14:16:07 GMT
Hi all again,

The listener is not in the wrong place cause it works if I deactivate the 
HTTP Header Manager in my thread. 

But I have checked the log-file and the following error occur while 
executing my test with an activated HTTP Header Manager:

2007/03/19 15:02:19 ERROR - jmeter.threads.JMeterThread: 
java.lang.NullPointerException
        at 
org.apache.jmeter.protocol.http.sampler.HTTPSamplerBase.downloadPageResources(HTTPSamplerBase.java:741)
        at 
org.apache.jmeter.protocol.http.sampler.HTTPSamplerBase.resultProcessing(HTTPSamplerBase.java:946)
        at 
org.apache.jmeter.protocol.http.sampler.HTTPSampler.sample(HTTPSampler.java:474)
        at 
org.apache.jmeter.protocol.http.sampler.HTTPSamplerBase.followRedirects(HTTPSamplerBase.java:871)
        at 
org.apache.jmeter.protocol.http.sampler.HTTPSamplerBase.resultProcessing(HTTPSamplerBase.java:934)
        at 
org.apache.jmeter.protocol.http.sampler.HTTPSampler.sample(HTTPSampler.java:474)
        at 
org.apache.jmeter.protocol.http.sampler.HTTPSamplerBase.sample(HTTPSamplerBase.java:658)
        at 
org.apache.jmeter.protocol.http.sampler.HTTPSamplerBase.sample(HTTPSamplerBase.java:647)
        at 
org.apache.jmeter.threads.JMeterThread.run(JMeterThread.java:247)
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

2007/03/19 15:02:19 INFO  - jmeter.threads.JMeterThread: Thread Thread 
Gruppe 1-1 is done 
2007/03/19 15:02:19 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Ending 
thread 0 
2007/03/19 15:02:19 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Stopping 
test 
2007/03/19 15:02:19 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Notifying 
test listeners of end of test 
2007/03/19 15:02:19 INFO  - jmeter.gui.util.JMeterMenuBar: 
setRunning(false,local) 
2007/03/19 15:02:19 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Test has 
ended 


The log-file entries with an deactivated HTTP Header Manager:

2007/03/19 15:10:10 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Running 
the test! 
2007/03/19 15:10:10 INFO  - jmeter.gui.util.JMeterMenuBar: 
setRunning(true,local) 
2007/03/19 15:10:11 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Starting 1 
threads for group Thread Gruppe. Ramp up = 1. 
2007/03/19 15:10:11 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Continue 
on error 
2007/03/19 15:10:11 INFO  - jmeter.threads.JMeterThread: Thread Thread 
Gruppe 1-1 started 
2007/03/19 15:10:11 ERROR - jmeter.protocol.http.sampler.HTTPSampler: 
readResponse: java.io.IOException 
2007/03/19 15:10:11 INFO  - jmeter.threads.JMeterThread: Thread Thread 
Gruppe 1-1 is done 
2007/03/19 15:10:11 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Ending 
thread 0 
2007/03/19 15:10:11 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Stopping 
test 
2007/03/19 15:10:11 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Notifying 
test listeners of end of test 
2007/03/19 15:10:11 INFO  - jmeter.gui.util.JMeterMenuBar: 
setRunning(false,local) 
2007/03/19 15:10:11 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Test has 
ended 


Could someone tell me why these error occur and I do not see any result in 
my tree?

Many thx in advance
Maik

sebb <sebbaz@gmail.com> schrieb am 19.03.2007 12:41:37:

> Either the Listener is in the wrong place, or there is some error that
> is preventing the display of the responses.
> 
> Check in jmeter.log for any error messages.
> 
> On 19/03/07, Maik Winkler <maik.winkler@philips.com> wrote:
> > Hi all!
> >
> > I have a problem with a HTTP Request:
> >
> > The normal get-request works, but I get a error message that my 
browser is
> > not supported for my page I want to test.
> > So I use a HTTP Header Manager in my Thread with my User-Agent 
parameter
> > to fix the problem. My parameter is the following one:
> >        Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET 
CLR
> > 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322)
> >
> > I got this by using javascript:alert(navigator.userAgent)
> >
> > But if I start the test I do not see any result in my "view results
> > tree"-listener?! I only see that the test runs (indicating by the 
green
> > lamp on the upper right corner and the numbers "1/1") but after a few
> > moments the numbers change to "0/0"!
> >
> > Can someone help me with that issue? It would be very helpful!
> >
> > Greetings
> >
> > Maik Winkler
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org
> 

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message