jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Amit Vashistha" <avashis...@ismartpanache.com>
Subject Jmeter
Date Fri, 25 Aug 2006 12:03:03 GMT
Hi all

 

I am able to run Jmeter Test plan and able to Send Soap Requert 

Results are also coming

But if I look into the logs of my system it shows nothing.

That means my system is not able to receive the request and jmeter is giving
in graph that it has completed that.

Please advice

 

jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Running the test! 

2006/08/25 17:27:41 INFO  - jmeter.gui.util.JMeterMenuBar:
setRunning(true,local) 

2006/08/25 17:27:42 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Starting 1
threads for group Thread Group. Ramp up = 1. 

2006/08/25 17:27:42 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Continue on
error 

2006/08/25 17:27:42 INFO  - jmeter.threads.JMeterThread: Thread Thread Group
1-1 started 

2006/08/25 17:27:44 INFO  - jmeter.threads.JMeterThread: Thread Thread Group
1-1 is done 

2006/08/25 17:27:44 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Ending
thread 0 

2006/08/25 17:27:44 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Stopping
test 

2006/08/25 17:27:44 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Notifying
test listeners of end of test 

2006/08/25 17:27:44 INFO  - jmeter.gui.util.JMeterMenuBar:
setRunning(false,local) 

2006/08/25 17:27:44 INFO  - jmeter.engine.StandardJMeterEngine: Test has
ended


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message