jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Peter Lin" <wool...@gmail.com>
Subject Re: JMS Publish Sampler Not publishing msgs
Date Thu, 13 Jul 2006 16:55:10 GMT
if there's an error, jmeter.log should have some messages.

peter


On 7/13/06, Rutherford, Matthew [IT] <matthew.rutherford@citigroup.com>
wrote:
>
> I can publish msgs on it myself I just don't have any way of ascertaining
> what is going wrong on the JMeter side.  The tibco engine is jms compliant
> so presumably they're compatible.
>
> All I want is some form of error msg/log telling me why nothing is
> actually being tested when I hit run?
>
> -----Original Message-----
> From: Peter Lin [mailto:woolfel@gmail.com]
> Sent: 13 July 2006 16:25
> To: JMeter Users List
> Subject: Re: JMS Publish Sampler Not publishing msgs
>
>
> the only thing I can think of is the JMS sampler can't send because the
> topic does not exist, or cannot find it correctly.
>
> I haven't tested JMeter with Tibco, so I don't know how it works.  I have
> tested it against openJMS, ActiveMQ and IBM MQSeries
>
> peter
>
>
> On 7/13/06, Rutherford, Matthew [IT] <matthew.rutherford@citigroup.com>
> wrote:
> >
> > Hi
> > I am new to JMeter, and I want to find out if it can be used for testing
> a
> > middleware app end-to-end, I.e. publish sampler providing input flow and
> > at the other end (so not the same topic, maybe even different Provider)
> have
> > a subscribe sampler recieving the output flow to test overall throughput
> of
> > the system.
> >
> > To begin with I am just testing a single topic, basically one publisher
> > sampler (single thread) sending the contents of a txt file (a single
> line
> > FIX msg) to my topic.  I have a subscriber at the other end (simple
> command
> > line prog) that displays anything it receives on the topic.
> >
> > When I run the test, the output txt file from a Graph Results Listener
> on
> > the JMS Publisher sampler is: "1152786720851,0,JMS Publisher,message
> > published successfully,0 messages published,Publishers 1-1,,true"  and
> in
> > the gui it updates the number of samples sent (I have the thread set to
> > iterate 10 times, so 10 is what it displays).
> >
> > Why does the output say message published successfully" when it also
> says
> > "0 messages published"?
> >
> > I am using tibco jms engine and no jndi.properties file (but I have
> filled
> > in initial context factory, provider URL, connection factory & Topic).
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> > For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org
> >
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message