jmeter-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sebb <seb...@gmail.com>
Subject Re: HTTP Response message : HTTP version not supported
Date Tue, 06 Dec 2005 13:13:17 GMT
On 06/12/05, Bruno Charloup <bcharloup@jouve.fr> wrote:
> The link in the parent page is :
> <img src="raster-factory/BIENVENUE SUR LE PORTAIL DE LA BSG-puce.png"
> class="png">

What? No alt tag?    ;-)

> This link is correctly recorded in the test plan : in the test plan this
> link becomes :
> ${path}/raster-factory/BIENVENUE%20SUR%20LE%20PORTAIL%20DE%20LA%20BSG-puce.p
> ng
>
> Error is only when this link is dynamically build and called from its parent
> page, then in the tree result the corresponding request is
> GET http://l138test2:8180/head/portal/raster-factory/BIENVENUE SUR LE
> PORTAIL DE LA BSG-puce.png

That looks like an encoding decoding problem.
Please create a Bugzilla issue.

> -----Message d'origine-----
> De : sebb [mailto:sebbaz@gmail.com]
> Envoyé : lundi 5 décembre 2005 19:23
> À : JMeter Users List
> Objet : Re: HTTP Response message : HTTP version not supported
>
> On 05/12/05, Bruno Charloup <bcharloup@jouve.fr> wrote:
> > Hi all,
> > i have the following error message on a tree result when trying to
> > access the following page :
> > http://mysite/head/portal/raster-factory/BIENVENUE SUR LE PORTAIL DE
> > LA BSG-puce.png
> >
> > This error occurs if this image is called by JMeter from a page (http
> > sampler) where the check box "Retrieve All Embedded Resources from
> > HTML files" is checked.
>
> How does the link appear in the HTML of the parent page?
>
> > If this image is called "outside" this page, because it is present in
> > the test plan and its call was previously recorded, I have no error.
> > http://mysite/head/portal/raster-factory/BIENVENUE%20SUR%20LE%20PORTAI
> > L%20DE
> > %20LA%20BSG-puce.png
> >
> > The call to this image (see link above), previously recorded differs
> > from the call generated dynamically : this "static" call includes url
> encode :
> > blanck between words are encoded by %20.
> >
> >
> > I guess the error is caused by the lack of url encode : any idea to
> > solve it ?
> >
>
> [Don't use spaces in URLs  ;-) ]
>
> > Thanks in advance.
> >
> >
> > --
> > Bruno
> >
> >
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: jmeter-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: jmeter-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message