james-server-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "eric aboudaram" <e...@aboudaram.net>
Subject RE : Newbie Question: Can't receive any mail even it was sent by myself on the same machine where server is running, but I can get mail at Hotmail sent by James server from the same machine
Date Fri, 02 May 2003 15:19:11 GMT
Ok u have no valid domain thou.. That is not a domain 
Add localhost and in your network you could receive and sent email
And add a valid domain for receive mail.
I think that i answer to your asking?

Bye


> -----Message d'origine-----
> De : bo yang [mailto:b_yang@yahoo.com] 
> Envoyé : vendredi 2 mai 2003 17:09
> À : james-user@jakarta.apache.org
> Objet : Newbie Question: Can't receive any mail even it was 
> sent by myself on the same machine where server is running, 
> but I can get mail at Hotmail sent by James server from the 
> same machine
> 
> 
> Hi, 
> 
> I am a newbie for James and I installed it on my
> machine a couple days ago. 
> 
> My environment: 
> Red Hat 9.0/Kernel 2.4.20-8/JDK1.4.1_01/James2.1.2.
> Mail client: Pine /Nescape Mail Client
> 
> The Problem:
> I configured my config.xml following the instruction
> and started the server. It seemed every thing ok but I
> couldn't get any incoming mail even I sent to myself 
> on the same machine where james server running.
> (but I can send to outside mail, e.g. hotmail, and I
> can get that mail from hotmail).The truth inbox of
> mail client is alwasy nothing there. 
> 
> 
> My Own Trouble Shooting:
> I checked everything, there are no exception in all
> the log files. I turned on the debug mode in the
> environmentatl.xml and it didn't help a lot. I even
> turn off the firewall on my machine in case there is
> any filter by OS security layer. Moreover,  I am sure
> the mails I sent did not go to the
> fiel://var/mail/spam . 
> 
> I am thinking: 
> It seems to me that , the mail client I am using is
> trying get the info from /var/spool/mail/$USER, and
> the mail I am sending doesn't go to that place. I
> change the config.xml to point to that repo,
> <inboxRepository>
>          <repository
> destinationURL="file:///var/spool/mail/" type="MAIL"/>
>       </inboxRepository>
> But it doesn't work. 
> 
> I don't know if it matters or not, but I have to tell
> you my hostname and DNS server only valid in the LAN
> system behind the cable modem and router, since I
> don't have static IP address on the internet.I have
> two network interface card, one is setup with a static
> ip addess, the other one is dynamic
> address(192.168.0.2) get from my router.
> 
> So here I am, I am quite confused and lost some sleep.
> What I did wrong?
> 
> Need help very much , please!
> 
> Thanks,
> 
> Bo
> 
> I attach the logs file(A single file cancatnate all
> the log file in the var/logs directory) and my
> config.xml file for your references.
> 
> 
> __________________________________
> Do you Yahoo!?
> The New Yahoo! Search - Faster. Easier. Bingo.
> http://search.yahoo.com
> 
> ---
> Ce message est certifié sans virus connu .
> Protégé par l'antivirus AVG Deluxe.
> Version: 6.0.476 / Base de données virus: 273 - Date: 24/04/2003
>  
>     
> 



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: james-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: james-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message