jakarta-watchdog-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ankush" <ank...@cybermedia.co.in>
Subject Re: OK, What Gives?
Date Fri, 01 Dec 2000 06:35:43 GMT
Hi Vanitha,
I tried running the build for watchdog with Tomcat with the option
"./watchdog.sh all " . Though it starts running and displays a message BUILD
SUCCESSFUL, I still dont understand how is watchdog used with Tomcat,
because even if I dont build, and just copy the .war files I still find no
difference.
Please let me know how is Watchdog used and when?
Thanks,
Ankush
----- Original Message -----
From: vanitha.venkatraman <Vanitha.Venkatraman@eng.sun.com>
To: <watchdog-dev@jakarta.apache.org>; Santosh Singh [TEMP]
<Santosh.Singh@eng.sun.com>
Sent: Friday, December 01, 2000 11:59 AM
Subject: Re: OK, What Gives?


> Santosh,
> There is either something very broken with the Tomcat-4.0 build or the
> Watchdog build. The tests do not run for me with two of the Tomcat builds.
>
> Which version (date stamp) of Tomcat-4.0 did you use ?
>
> Thanks,
> Vanitha
> --------------------------------------------------------------------------
-----
> > I tried it with tomcat milestone build 4 and it works for me. I don't
know
> > what's happenning?
> >
> > -Santosh
> >
> > > Mailing-List: contact watchdog-dev-help@jakarta.apache.org; run by
ezmlm
> > > list-help: <mailto:watchdog-dev-help@jakarta.apache.org>
> > > list-unsubscribe: <mailto:watchdog-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > > list-post: <mailto:watchdog-dev@jakarta.apache.org>
> > > Delivered-To: mailing list watchdog-dev@jakarta.apache.org
> > > X-Accept-Language: en
> > > MIME-Version: 1.0
> > > To: watchdog-dev@jakarta.apache.org
> > > Subject: Re: OK, What Gives?
> > > Content-Transfer-Encoding: 7bit
> > > X-Spam-Rating: locus.apache.org 1.6.2 0/1000/N
> > >
> > > "Santosh Singh [TEMP]" wrote:
> > >
> > > > Craig,
> > > >  Does it haang or it takes a long time ...?
> > > >    Now if you use the option all , both servelets and jsp tests are
run plus
> > jsp
> > > > tests are run in two different modes (jsp and XML) . before it
starts
> > running
> > > > the tests the XML view of all the jsp files in the workspace is
generated
> > which
> > > > takes considerable time.I'll suggest you running the tests one by
one just
> > to
> > > > see that tests are actually running.Here are the options for that
> > > >    jsp (jsp tests with jsp pages)
> > > >    jsp-xml (jsp tests with xml pages)
> > > >    jsp-all (jsp tests with both jsp and xml pages one by one)
> > > >    gtestservlet (servlet tests)
> > > >    all (all the above tests)
> > > >
> > >
> > > It appeared to hang (left it there for quite a few minutes; no
discernable CPU
> > or
> > > disk activity).
> > >
> > > Same thing happened when I tried just the "jsp" tests -- which happen
to the
> > the
> > > first ones tried on an "all" target as well.
> > >
> > > >
> > > > Hope this helps....
> > > > Thanks,
> > > > Santosh
> > > >
> > >
> > > Craig
> > >
> > >
> > > >
> > > > > Mailing-List: contact watchdog-dev-help@jakarta.apache.org; run by
ezmlm
> > > > > list-help: <mailto:watchdog-dev-help@jakarta.apache.org>
> > > > > list-unsubscribe:
<mailto:watchdog-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > > > > list-post: <mailto:watchdog-dev@jakarta.apache.org>
> > > > > Delivered-To: mailing list watchdog-dev@jakarta.apache.org
> > > > > X-Accept-Language: en
> > > > > MIME-Version: 1.0
> > > > > To: watchdog-dev@jakarta.apache.org
> > > > > Subject: OK, What Gives?
> > > > > Content-Transfer-Encoding: 7bit
> > > > > X-Spam-Rating: locus.apache.org 1.6.2 0/1000/N
> > > > >
> > > > > I'm trying to get the "jakarta-watchdog-4.0" tests to run against
Tomcat
> > 4.0,
> > > > > and am not having much luck.  I did a "./build.sh dist" build of
Watchdog,
> > > > > copied the WAR files to Tomcat's webapps directory, and started
Tomcat.
> > Then
> > > > I
> > > > > did
> > > > >
> > > > >     cd <<jakarta-home>>/dist/watchdog/bin
> > > > >     ./watchdog.sh all
> > > > >
> > > > > and get the following output:
> > > > >
> > > > >     Guessing WATCHDOG_HOME from watchdog.sh to ./..
> > > > >     Setting WATCHDOG_HOME to ./..
> > > > >     Using classpath:
> > > > >
> > > >
> >
./../lib/client.jar:./../lib/testdriver.jar:./../lib/moo.jar:./../lib/ant.ja
r:./
> > > >
usr/locall/jdk1.2.2/lib/tools.jar:/usr/local/jdk1.2.2/lib/classes.zip
> > > > >
> > > > >     Buildfile: ./../conf/jsp-gtest.xml
> > > > >
> > > > >     jsp-test:
> > > > >
> > > > > and it just hangs.  Running netstat shows that there is an
established TCP
> > > > > connection on port 8080, so apparently the client has actually
contacted
> > the
> > > > > server, but there's no output at all.
> > > > >
> > > > > Any theories on what is going on?
> > > > >
> > > > > Craig McClanahan
> > > > >
> > > > >
> > >
> >
>
>


Mime
View raw message