jakarta-taglibs-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 31054] New: - XML character entities in attributes not resolved in EL expressions
Date Fri, 03 Sep 2004 18:30:01 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31054>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=31054

XML character entities in attributes not resolved in EL expressions

           Summary: XML character entities in attributes not resolved in EL
                    expressions
           Product: Taglibs
           Version: 1.0.5
          Platform: PC
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Standard Taglib
        AssignedTo: taglibs-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: todd.trimmer@trizetto.com


In a JSP if I enter:

    <c:out value="${param[&quot;action&quot;]}" />

The EL parser will complain about the first '&'. But why is the '&' even getting
that far? Why aren't the character entities in the XML attribute resolved before
getting passed into the tag handler?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: taglibs-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: taglibs-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message