jakarta-taglibs-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 28913] - Content-Type not working properly
Date Fri, 14 May 2004 12:13:55 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28913>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28913

Content-Type not working properly





------- Additional Comments From mguillemot@yahoo.fr  2004-05-14 12:13 -------
Daniel, thanks for your bug report, I've found that I had the same problem.

For my part it appears only for the subject, for instance when the default
charset is ASCII (under linux setting LANG=C before starting Tomcat), a subject
like:
Registrierungsbestätigung
comes as:
=?ANSI_X3.4-1968?Q?Registrierungsbest=3Ftigung?=

The characters like ä, ö, ü etc contained in the body of the message are
displayed correctly (eg using Mozilla mailer v1.5).

For my part I've solved this setting the email's subject using the current
response's char encoding in SendTag. I attach this (simple) patch.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: taglibs-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: taglibs-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message