jakarta-taglibs-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bay...@generationjava.com
Subject Build help
Date Thu, 23 Aug 2001 12:49:12 GMT
Sorry to be a burden. Am currently hitting errors in Ant and wondering 
which particular part I've cocked up.

I'm using "Ant version 1.3alpha compiled on December 11 2000", is this
horribly old?

I have an alias of   alias ant='java org.apache.tools.ant.Main'

I've generated out my default directory using the ant new.taglib task.

Have modified said files and am trying to run the ant alias in my 
taglib directory.  This is not very happy. I've modified build.properties
to fit my environment. I get the following error on running 'ant'.

============
Buildfile: build.xml
Property ${javalib.dir} has not been set
Property ${servlet.jar} has not been set
Property ${base.dir} has not been set
Property ${base.dir} has not been set
Property ${taglib-doc.dir} has not been set
Property ${build.examples} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib-doc.dir} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib-doc.dir} has not been set
Property ${taglib-doc.dir} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${build.library} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
Property ${taglib.name} has not been set
 
BUILD FAILED
 
/home/hen/jakarta/jakarta-taglibs/string/build.xml:103: Class
org.apache.tools.ant.taskdefs.XSLTProcess doesn't support the nested
"param" element      


I've looked at ant -verbose and ant -debug, but all they seem to do is
suggest that the unset Propertys get set right after the 'has not been
set' messages. It also will occasionally mention that an override has been
ignored.

I get the same thing if I try to do a build on the random taglib, so I'm
assuming it's an issue with my setup. Has anyone seen this before?

Thanks

Bay


Mime
View raw message