jakarta-cactus-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jason Arndt <jarndt...@yahoo.com>
Subject Re: Iplanet app server 6.5 problems runing the test
Date Tue, 08 Jul 2003 17:06:48 GMT
navjeet,
you might try adding the cactus jars to your war and
re-deploying the app.  i've had similar problems in
the past because of iplanet's class loading and was
able to fix them by including the jars in the war.

jason
--- Navjeet Chabbewal
<navjeet.chabbewal@us.didata.com> wrote:
> I am having an issue with running my test class on
> Iplanet 6.5 app
> server on windows 2000. I am running the test thru
> junit awt test runner
> and and on app server side I get the followingerror.
> I have deployed the
> cactus servlets along with my application and test
> classes. I have added
> cactus related jars to the app server's classpath
> and the application by
> itself runs fine. The test class was written for an
> older version of
> Cactus.
>  
> 2003-07-08 10:36:13,681 DEBUG
> [Thread-31||org.apache.cactus.server.AbstractWebTe
> stCaller] - Test Result = [Test failed, Exception
> message = [Error
> finding class
>  [com.foo.dao.oracle.order.TestOrderDAOServlet]
> using both the Context
> classloader and the webapp classloader. Possible
> causes include:
>         - Your webapp does not include your test
> classes,
>         - The cactus.jar is not located in your
> WEB-INF/lib directory
> and your C
> ontainer has not set the Context classloader to
> point to the webapp
> one]]
>  
>  
> This seems like a classloader issue. Can anybody
> point me to the right
> direction? .
>  
> --Navjeet
>  
> 
> 
> 
>
---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail:
> cactus-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail:
> cactus-user-help@jakarta.apache.org
> 


__________________________________
Do you Yahoo!?
SBC Yahoo! DSL - Now only $29.95 per month!
http://sbc.yahoo.com

Mime
View raw message