jakarta-cactus-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christopher Lenz <cml...@gmx.de>
Subject Re: Antwort: Re: Please Help: Antwort: RE: Cactus 1.4.1 using WebSphere 5.0
Date Thu, 08 May 2003 10:44:40 GMT
Anton_Grimm@mn.man.de wrote:
> Hello Christopher,
> 
> thanks for your response.
> 
> Taking your example I tried to request the Redirector (and even a simple
> html-page)
> using a telnet session with specifying the host-header.
> 
> I noticed that the IBMHttpServer answers with a Error400 (Bad Request) to
> 
> ###
> GET /mandeploymantwebapp/upload.html HTTP/1.1
> Host: localhost : 8080
> 
> HTTP/1.1 400 Bad Request
> ###
> 
> Using the HttpTransport-Port of a Single-Server in my Cluster the same
> request works fine,
> the same is true for Tomcat 4.1.18.
> 
> Contacting IBM-Support I was told that there needn't be any blank between
> the
> Host-Name and the Port! This is true for IBMHTTPServer.
> 
> Now, my questions are:
> 
> "Is this a problem for Cactus?"
> "Is this correct for RFC2616?"

This is normal, compliant behaviour AFAIK. Cactus shouldn't have a 
problem with it.

I'm not sure whether the port needs to be specified in the Host header 
at all, though. What happens if you don't include the port (i.e. just 
"Host: localhost")?

> Thanks for your help.
> 
> Toni
> 
> ---------------------------------------------------------------
> Anton Grimm
> MAN Nutzfahrzeuge AG
> IDP - Software Produktionsumgebungen
> Dachauerstr.667
> D - 80995 M√ľnchen
> 
> Fon:       +49-89-1580-1054
> Fax:       +49-89-1580-911054
> mailto:    Anton_Grimm@mn.man.de
> Internet: http://www.man-trucks.com
> ---------------------------------------------------------------

--
Christopher Lenz
/=/ cmlenz at gmx.de



Mime
View raw message