jakarta-cactus-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vincent Massol" <vmas...@pivolis.com>
Subject RE: problem with cactus logging
Date Sat, 29 Mar 2003 21:01:34 GMT
What does this have to do with cactus logging?

Thanks
-Vincent

> -----Original Message-----
> From: Chandragupt [mailto:Chandragupt@hpsglobal.com]
> Sent: 27 March 2003 06:31
> To: 'Cactus Users List'
> Subject: RE: problem with cactus logging
> 
> 
> Hi,
> 
> 
>  I am Chandragupt and I am using JBuilder 8 for deploying and running
our
> existing project.
>  But I have run into some problem while running Cactus test on a
>  deployed
>  EJB. Following are the steps that I took for deployment our existing
>  project->
> 
>  	- Imported the existing source code into JBuilder using Project
for
> 	 Existing Code
>  	- Used in built ANT feature for building and deploying the
project.
> 	 Built using the existing build.xml file with us.
>  	- Generated a Cactus test for an existing EJB
>  	- Ran the Cactus set up for setting up the Env for cactus test
run
>  	- Attached the test client with a .war and created an EAR
containing
> 	 the JAR and WAR files.
>  	- Configured Server Runtime Configuration
>  	- Configured Test Runtime Configuration which has the EAR
checked as
> 	 to be redeployed.
> 
>  Now the problem which I am facing is that while  running the test
using
>  a
>  test runtime configuration, the cactus class doesnt get loaded giving
>  ClassNotFound Error even when I have added the CactusTesClient class
>  with
>  the .WAR.
> 
>  I would request you to please look into the problem and suggest some
>  remedial measures.
> 
> 
> --Chandragupt
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: cactus-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: cactus-user-help@jakarta.apache.org



Mime
View raw message