jakarta-cactus-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Paul Chen <pc...@hotwire.com>
Subject RE: Starting Weblogic 6.1 from Ant
Date Mon, 08 Apr 2002 15:41:05 GMT
Stefaan,
	
	Check out the "sequential" ant task at
http://jakarta.apache.org/ant/manual/index.html.  I haven't actually used
cactus yet, so maybe this is already in one of the build.xml files and you
are having a different problem... but the issue you describe is discussed in
the ant mailing list archives.

	I hope this helps.

	Paul

-----Original Message-----
From: Stefaan Destoop [mailto:Stefaan.DeStoop@vlafo.be]
Sent: Monday, April 08, 2002 3:16 AM
To: cactus-user@jakarta.apache.org
Subject: Starting Weblogic 6.1 from Ant


Hi,

I've seen lost of people using WL 6.1, has any of you solved or know how

to solve the problem of that weblogic seems to be "hang" when started
from ant ?  It starts up all right, but ant doesn't seem to continue
even if the fork argument from the java task is set to "yes".  A post
from july last year seem to indicate that nobody knew the answer then.
Has anyone solved this yet ?

BTW. I think this problem might deserve to be included in the FAQ as I
simply followed the instructions and it doesn't seem to work (for
weblogic that is).

Thanks,
Stefaan.


--
To unsubscribe, e-mail:
<mailto:cactus-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail:
<mailto:cactus-user-help@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:cactus-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:cactus-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message