jackrabbit-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anuj Kumar <anujs...@gmail.com>
Subject Re: jackrabbit Installation
Date Mon, 05 Sep 2011 14:18:24 GMT
Ok, so send that repository.xml that is created. Let me take a look

On Mon, Sep 5, 2011 at 7:33 PM, equanimous <amit089@ymail.com> wrote:

> c my folder heirarchy structure is as follows:
> in folder: NewFolder -->jackrabbit-standalone-2.2.8.jar (this is the file
> i'm executing)...no other file is persent in this folder after executing
> this file in cmd using: java -jar jackrabbit-standalone-2.2.8.jar the
> following folder is createdd: jackrabbit
> In this folder 5 subfolders: log,repository,tmp,version,workspaces and one
> file repository.xml is created
>
> After this whn i open my browser wit localhost:8080...the welcome page is
> displayed...when i click on browse..the *default* link is shown but when i
> click on tat link error 404 is shown....
>
> I tried to copy the default repository.xml file in repository folder but
> the
> same error came again....(i had also restarted n shut dwn da server many
> tyms n checked pastin this repository.xml in other sub-folders of
> repository)....thn too it didnt wrk!
>
> --
> View this message in context:
> http://jackrabbit.510166.n4.nabble.com/jackrabbit-Installation-tp3789045p3791330.html
> Sent from the Jackrabbit - Users mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message