jackrabbit-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shailesh Mangal <shailesh.man...@getzephyr.com>
Subject Re: Migrate from 1.3 to 1.3.4 and move data from windows to linux
Date Tue, 03 Feb 2009 18:44:02 GMT
also wanted to mention that, adding new node and retrieval of added  
nodes works fine.

-Shailesh
On Feb 3, 2009, at 10:21 AM, Shailesh Mangal wrote:

>
> On Feb 3, 2009, at 10:08 AM, Alexander Klimetschek wrote:
>
>> On Tue, Feb 3, 2009 at 6:36 PM, Shailesh Mangal
>> <shailesh.mangal@getzephyr.com> wrote:
>>> I noticed that everything (including workspace.xml) gets recreated  
>>> (on mac
>>> and windows). I am witnessing this issue on Linux (Fedora) that  
>>> the indexing
>>> are not getting rebuilt.
>>
>> Are you sure workspace.xml gets re-created properly (ie. compare old
>> and new workspace.xml)?
>
> Yes, we only have default workplace.
>>
>>
>> I assume you only have the "default" workspace that gets  
>> automatically
>> created on startup and copies the template values from the workspace
>> section in repository.xml, that are probably the same for your only
>> workspace, and once the workspace's persistence manager starts and
>> connects to the DB, it (coincidentally) detects the data that is
>> already existing. This approach would definitely fail as soon as you
>> would have two slightly differently configured workspaces...
>>
>>> BTW, I have also tried deleting just the indexes, same behavior.
>>
>> Can you access the nodes and properties, are they present? The index
>> is not required for navigational access, only for search operations.
>> And do you see anything in the logs?
>
> Nothing in logs. Can't access nodes and properties. My datafile  
> export size is 105MB and data shows up fine in xp.
>
>>
>>
>> Regards,
>> Alex
>>
>> -- 
>> Alexander Klimetschek
>> alexander.klimetschek@day.com




Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message