jackrabbit-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Warner Onstine <wonst...@vmsinfo.com>
Subject Re: clustering doesn't appear to be
Date Mon, 29 Sep 2008 21:22:56 GMT
More weirdness, I rebooted both machines and now all the content I  
pushed up to node 2 just disappeared. Only the stuff from node 1 still  
exists.

-warner

On Sep 29, 2008, at 2:13 PM, Warner Onstine wrote:

> I really am not sure what is going on here as things appear to be  
> working (according to the logs), but unfortunately I can't see stuff  
> from one node to a different node.
>
> I have two machines setup, each with their own nodes. They are both  
> connecting to the same db, and when I fired up the second node  
> everything seemed fine as the second node synced up with the first  
> one.
>
> I then decided to mount this node (2) (I'm using WebDAV for my  
> interface so I'm mounting it that way). I pushed up some new files  
> and in the log files of both nodes I can see them syncing with each  
> other.
>
> Node 2:
> 2008-09-29 17:03:18,200 INFO  [ClusterNode] Appended revision: 1918
> 2008-09-29 17:03:18,592 INFO  [ClusterNode] Appended revision: 1919
> 2008-09-29 17:03:18,939 INFO  [ClusterNode] Appended revision: 1920
> 2008-09-29 17:03:23,230 INFO  [ClusterNode] Appended revision: 1923
> 2008-09-29 17:03:23,681 INFO  [ClusterNode] Appended revision: 1924
> 2008-09-29 17:03:24,017 INFO  [ClusterNode] Appended revision: 1925
>
>
> Node 1:
> 2008-09-29 17:03:22,464 INFO  [AbstractJournal] Record with revision  
> '1917' created by this journal, skipped.
> 2008-09-29 17:03:22,464 INFO  [AbstractJournal] Record with revision  
> '1918' created by this journal, skipped.
> 2008-09-29 17:03:22,464 INFO  [AbstractJournal] Record with revision  
> '1919' created by this journal, skipped.
> 2008-09-29 17:03:22,465 INFO  [AbstractJournal] Record with revision  
> '1920' created by this journal, skipped.
> 2008-09-29 17:03:22,465 INFO  [AbstractJournal] Record with revision  
> '1921' created by this journal, skipped.
> 2008-09-29 17:03:22,466 INFO  [AbstractJournal] Synchronized to  
> revision: 1921
> 2008-09-29 17:03:27,471 INFO  [AbstractJournal] Record with revision  
> '1922' created by this journal, skipped.
> 2008-09-29 17:03:27,471 INFO  [AbstractJournal] Record with revision  
> '1923' created by this journal, skipped.
> 2008-09-29 17:03:27,471 INFO  [AbstractJournal] Record with revision  
> '1924' created by this journal, skipped.
> 2008-09-29 17:03:27,472 INFO  [AbstractJournal] Record with revision  
> '1925' created by this journal, skipped.
> 2008-09-29 17:03:27,472 INFO  [AbstractJournal] Record with revision  
> '1926' created by this journal, skipped.
> 2008-09-29 17:03:27,473 INFO  [AbstractJournal] Synchronized to  
> revision: 1926
>
> But when I look at these two nodes separately one has the new  
> content and one doesn't. Curious, I added new content to node 1 and  
> the same behavior comes up where I can see the new content I just  
> put up on node 1, but not on node 2.
>
> Any ideas? This seems to be very odd behavior and I'm not sure if it  
> has something to do with WebDAV or not.
>
> -warner


Mime
View raw message