jackrabbit-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Stefan Kurla" <stefan.ku...@gmail.com>
Subject Re: [JCR Controller] First Release
Date Tue, 05 Jun 2007 14:10:31 GMT
Hello Jacco,

I am using the rmi connection
rmi://localhost:1099/jackrabbit.repository and when I press connected,
I see only the jcr:system node under root... and a leaf called
jcr:primaryType...

Anyone else see this.

S.

On 5/31/07, Jacco van Weert <1111software@gmail.com> wrote:
> Hello Stefan,
>
> I can reproduce the problem when in de "Transient" mode the directory
> doesn't point to a repository.
> The Controller will create a new repository.
> I guess you are use the RMI connection?...
>
>
> Jacco
>
>
> On 5/31/07, Stefan Kurla <stefan.kurla@gmail.com> wrote:
> >
> > The RMI connection works. Thanks.
> >
> > But I do not see any other nodes except the jcr:system. I have  other
> > nodes that are in the root of the repository that are not visible.
> >
> >
> > On 5/31/07, Jacco van Weert <1111software@gmail.com> wrote:
> > > On 5/30/07, Nicolas Dufour <nrdufour@gmail.com> wrote:
> > > >
> > > > This is a great app !
> > > >
> > > > Usefull ! Even if I would prefer to connect to a RMI connection to be
> > > > really
> > > > usefull ;)
> > > >
> > > > But it helps.
> > >
> > >
> > > The JCR Controller should work now with a JCR over RMI connection.
> > >
> > > Greetings,
> > >
> > >    Jacco
> > >
> > >
> > >
> > > --
> > > -------------------------------------
> > > Jacco van Weert -- 1111software@gmail.com
> > > JCR Controller -- http://www.xs4all.nl/~weertj/jcr
> > >
> >
>
>
>
> --
> -------------------------------------
> Jacco van Weert -- 1111software@gmail.com
> JCR Controller -- http://www.xs4all.nl/~weertj/jcr
>

Mime
View raw message