jackrabbit-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nicolas Dufour" <nrduf...@gmail.com>
Subject Re: config problem for model 2 and resolution
Date Tue, 15 May 2007 21:44:50 GMT
can you post your context.xml or all the files you have modified in tomcat
and in your application ??

I have a similar problem.

Nicolas

On 5/7/07, Mark Waschkowski <mwaschkowski@gmail.com> wrote:
>
> Hi,
>
> I was setting up Jackrabbit for model 2 usage with tomcat and found that
> Step 3 on this page:
>    http://jackrabbit.apache.org/doc/deploy/howto-model2.html
> didn't work for me. Specifically,
>
> " In Tomcat versions 4.x and 5.0, add the following snippet in
> server.xmlunder the
> Context element of your web application. In Tomcat version 5.5, add the
> snippet in your application's context.xml or
> $CATALINA_HOME/conf/[enginename]/[hostname]/[webappname].xml. If you
> prefer
> central configuration, you can add the configuration to the Host Context
> section in the server.xml."
>
> I tried to do central configuration (putting the resource link
> configuration
> into server.xml) without success. As soon as I moved the resource link
> into:
> C:\Java\tomcat-5.5.12\conf\context.xml
>
> everything worked fine.
>
> Therefore, I would recommend removing/amending the instructions to remove
> the reference to server.xml, or at least mention usage of
> $CATALINA_HOME/conf/context.xml.
>
> Regards,
>
> Mark Waschkowski
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message