jackrabbit-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alexandru Popescu" <the.mindstorm.mailingl...@gmail.com>
Subject Re: index is screwed
Date Tue, 16 May 2006 18:35:20 GMT
Don't know how to read the lack of answers.. :-( bad formulatation or
never seen this?

thanks,

./alex
--
.w( the_mindstorm )p.


On 5/15/06, Alexandru Popescu <the.mindstorm.mailinglist@gmail.com> wrote:
> Hi!
>
> We have a test server on which we are running an application based on
> Jackrabbit 1.0 (and others). From time to time we are updating the
> deployed application, but immediately after a restart we are seeing a
> set of exceptions related to Lucene indexes.
> It is completely unclear to me why this is happening. Has anybody seen
> this? We know that currently we can solve this problem by deleting the
> content of the index subdirectory, but in the long run this represents
> a very big problem because we will have more things to do in case we
> want to automate the server restart after a crash.
>
> So, I would be very interested to find out why this error is occuring
> and what would be the solution for it.
>
> As always, any ideas, hints, pointers are highly appreciated. I have
> searched the ML, but couldn't find something pointing to a solution
> (and most of the problems where due to updates of the jackrabbit
> version and not simply between server restarts).
>
> If you need more information, just let me know and I will try to
> provide it right away.
>
> Once again thanks in advance for your help,
>
> ./alex
> --
> .w( the_mindstorm )p.
>

Mime
View raw message